refacerea dupa operatie de stern infundat-sternum excavatum
buna seara
sora mea in varsta de 22ani, a suportat zilele trecute o operatie de stern infundat (sternum excavatum) la indrumarea medicului..e o poveste lunga. anul trecut s-a decis sa faca aceasta operatie, a mers la un spital din bucuresti cu toate analizele si i s-a recomandat operatia intrucat dupa o varsta ar implica probleme de sanatate grave ( plamanii subdezvoltati, riscul de-a nu putea tine o sarcina.).a fost foarte curajoasa si a vrut din tot sufletul sa se opereze. intr -un final a reusit. d-ul doctor zice ca operatia a fost ok. a durat mai mult decat se astepta dumnealui 2 ore din cauza varstei. acum la 2 zile dupa operatie sora mea nu suporta pe nimeni in jurul ei, are dureri groaznice si nu vrea sa incerce sa se miste, nu mananca nimic.abia poate sa vb.2-3 cuvinte pt ca respira f.greu cu intreruperi..si oboseste. eu nu am putut sa o insotesc si imi fac f.mari griji..cu o multime de intrebari: cate zile va dura pana isi va reveni? pe internet am citit o multime de pareri care m au pus pe ganduri. as dori sa aflu care snt pasii ce trebuie urmati in urma acestei operatii? probabil la fiecare organismul reactioneaza diferit.dar am nevoie de aceste informatii.
va multumesc anticipat
sora mea in varsta de 22ani, a suportat zilele trecute o operatie de stern infundat (sternum excavatum) la indrumarea medicului..e o poveste lunga. anul trecut s-a decis sa faca aceasta operatie, a mers la un spital din bucuresti cu toate analizele si i s-a recomandat operatia intrucat dupa o varsta ar implica probleme de sanatate grave ( plamanii subdezvoltati, riscul de-a nu putea tine o sarcina.).a fost foarte curajoasa si a vrut din tot sufletul sa se opereze. intr -un final a reusit. d-ul doctor zice ca operatia a fost ok. a durat mai mult decat se astepta dumnealui 2 ore din cauza varstei. acum la 2 zile dupa operatie sora mea nu suporta pe nimeni in jurul ei, are dureri groaznice si nu vrea sa incerce sa se miste, nu mananca nimic.abia poate sa vb.2-3 cuvinte pt ca respira f.greu cu intreruperi..si oboseste. eu nu am putut sa o insotesc si imi fac f.mari griji..cu o multime de intrebari: cate zile va dura pana isi va reveni? pe internet am citit o multime de pareri care m au pus pe ganduri. as dori sa aflu care snt pasii ce trebuie urmati in urma acestei operatii? probabil la fiecare organismul reactioneaza diferit.dar am nevoie de aceste informatii.
va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5stern infundat.. sanatatea mea are de suferit?
- 5operatie de stern infundat - sfaturi
- 5Intrebare in legatura cu mersul la sala
- 3Dureri la capatul sternului
- 1Durere stern
- 3stern asimetric
- 1Dureri in stern si furnicaturi in cap
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 1Durere in stern si tuse productiva
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 4am mancat putina frisca mi-a fost rau cu varsaturi, dureri sub stern
- 2Umflatura palpabila sub stern
- 0Durere in piept, stern
- 0Durere stern si o mica umflatura fix sub stern pe mijloc.
- 1Durere cosul pieptului
- 1Stern în carenă *pentru domul doctor Uscatu
- 2Durere între pectorali.
- 0Durere stern
Mai multe informații despre: sternul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: