Recuperare - chirurgie toracica
Mama mea (58 ani) a fost operata la institutul M. Nasta- Bucuresti, in urma cu o luna la plamanul drept (extirparea lobului superior) in urma unei infectii puternice pentru care a stat sub tratament cu antibiotic 3 luni. Starea este relativ buna (in comparatie cu utimele 4 luni de suferinta) insa acuza in continuare dureri, inca ia calmante, are dificultati in a respira si a se misca, sta deocamdata numai in casa. In zona sanului are o zona intarita pe care o simte amortita, in acelasi timp acuza intepaturi fulgeratoare in zona mamelonului. Nu stim daca sunt reactii normale. Dupa cat timp o sa treaca durerile?Cand va avea voie sa se spele normal, sau sa doarma pe partea dreapta. Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua, am facut o operatie de biopsie la plamani acum 6 luni. Nu se stia ce anume am. Pana la urma au descoperit ca am tuberculoza miliara. Dupa atata timp inca am dureri mari in zona toracica. Imi puteti spune care ar fi motivele? Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste
- 5bioimpedanta toracica - ince consta?
- 5dureri torace anterior-posterior
- 3Dureri in zona toracelui
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 3toracotomie
- 6Durere costa in fata
- 1Traumatizm torace, stern
- 0accident cu trei coaste rupte
- 5Computer tomograf (torace-abdomen si pelvis)
- 3Durere toracica
- 4dureri in cutia toracica!
- 1Conditie anormala a scheletului costal
- 0Torace usor evazat
Mai multe informații despre: Cutia toracica toracotomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: