toracotomie - sfaturi
As dori sa-mi spuna cineva, daca cunoaste date despre Clinica de chirurgie toracica din Iasi, daca s-a operat cineva acolo, respectiv toracotomie, si daca imi poate recomanda un medic din acest spital.A auzit cineva de dr.Barzu?
Trebuie sa ma operez, de o oarecare formatiune, spun oarecare deoarece nu am un diagnostic foarte cert pus.Mi-e foarte frica mai ales ca nu stiu foarte bine ce am, singurul simptom fiind aparitia unor cheaguri de sange, lunar cam de 5 luni.
Trebuie sa ma operez, de o oarecare formatiune, spun oarecare deoarece nu am un diagnostic foarte cert pus.Mi-e foarte frica mai ales ca nu stiu foarte bine ce am, singurul simptom fiind aparitia unor cheaguri de sange, lunar cam de 5 luni.
8 comentarii
Astept informatii, pentru ca sunt intr-o mare dilema, daca sa fac aceasta operatie la Iasi sau Bucuresti?
Sunt din Moldova si mi-ar fi mult mai usor la Iasi, dar aici am avut o mare deceptie cu multi ani in urma.Astept un raspuns urgent de la cineva care s-a operat sau poate sa-mi spuna ceva despre aceasta Clinica respectiv medicii care opereaza acolo.
Sunt din Moldova si mi-ar fi mult mai usor la Iasi, dar aici am avut o mare deceptie cu multi ani in urma.Astept un raspuns urgent de la cineva care s-a operat sau poate sa-mi spuna ceva despre aceasta Clinica respectiv medicii care opereaza acolo.
bucuresti, inst Marius nasta, Prof Cordos, Dr Paleru
nu pot paria pe iasi
ca varianta - Galati - Dr Lovin, Braila - Dr Urda
nu pot paria pe iasi
ca varianta - Galati - Dr Lovin, Braila - Dr Urda
Multumesc pentru sugestie, am auzit de cei doi medici.
Astept un mesaj de la lala.
Multumesc
Astept un mesaj de la lala.
Multumesc
Katinca, as vrea sa stiu daca ai primit mesajul meu privat...lasa-mi nr tau de tel daca ai orange sau cosmote si te sun eu
Da l-am primit.
-*
(*modificat de administrator)
-*
(*modificat de administrator)
Sper ca a ajuns mesajul la lala, astept mesaj sau telefon
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: toracotomia