rahitism

06-03-2007
astryana
Nu este medic/terapeut
astryana
De mica, am rahitism, de care mi s-a spus ca acum nu am cum sa scap. Problema este ca am probleme cu respiratia. Nu pot respira normal, pentru ca sternul nu imi permite si simt tot mai des o stare de somnolenta si oboseala. Multi medici mi-au spus ca nu trebuie sa fac efort si sa iau vitamine si calciu. Dar pana la urma in ce fel imi va afecta acest lucru viata? In plus, voi putea duce o sarcina pana la capat?
2 comentarii
0
06-03-2007, ora 00:00
anditof
Identitate neconfirmată
anditof
Citi ani ai? Rahitismul apare numai in perioadele de crestere osoasa in lipsa unui aport suficient de vitamina D (sau metabolism deficitar). Dupa virsta de 18 ani scheletul este cam defitivat, modificarile de remaniere a oaselor sunt minore. Daca ai sechele de rahitism si virsta de peste 18 ani pot apare niste probleme dar care se pot rezolva partial cu un program de recuperare adecvat.
0
07-03-2007, ora 00:00
astryana
Nu este medic/terapeut
astryana
Am 26 de ani si sternul imi este extrem de adancit in interior, dupa cum au mai remarcat si alti doctori. Si cam despre ce probleme vorbim? Printre altele, de cea de care va spuneam si eu? Tin sa va spun ca si mama are aceeasi problema, la randul ei, si mama ei avand aceeasi problema. Oricum, mama ei a murit la o varsta nu foarte inaintata, iar maica-me are si ea deja probleme. Au acestea legatura si cu rahitismul? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.