Ragaieli/eructatii
Buna ziua oameni buni !
Am dg de gastrita eroziva si, aparte ragaielile pe care le am dupa mese, ma confrunt cu ceva ciudat si anume : de cate ori imi masez un loc dureros, instantaneu incep sa ragai eliberator si uneori imi trece durerea iar cand imi fac automasaj la talpi, palme si urechi incep sa ragai imediat( parca la comanda). Am tinut post negru 2 zile dar tot ragaiam cand ma masam( deci nu e de la alimente ).Oare ce sa fie ? S- a intamplat asta vreunuia din voi sau exista o explicatie medicala a fenomenului ? Va multumesc frumos anticipat tuturor !
Am dg de gastrita eroziva si, aparte ragaielile pe care le am dupa mese, ma confrunt cu ceva ciudat si anume : de cate ori imi masez un loc dureros, instantaneu incep sa ragai eliberator si uneori imi trece durerea iar cand imi fac automasaj la talpi, palme si urechi incep sa ragai imediat( parca la comanda). Am tinut post negru 2 zile dar tot ragaiam cand ma masam( deci nu e de la alimente ).Oare ce sa fie ? S- a intamplat asta vreunuia din voi sau exista o explicatie medicala a fenomenului ? Va multumesc frumos anticipat tuturor !
1 comentarii
De 1 an ma confrunt cu gaze multe si ragait. In februarie am facut coproparazitologic si a iesit giardia pozitiv. Am luat duador 3 zile. Am repetat analiza in martie. Din nou a iesit giardia. Am mai luat 3 zile duador. De la 1 aprilie am inceput sa iau tinctura de propolis si ulei din seminte de dovleac. Acum nu mai ragai. Ma simt mai bine. Sper sa fiu de ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 3Este posibil sa am gastrita?
- 6gastrita si altele...
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 3Retete pentru Gastrita
- 6Interpretare analize medicale
- 6Posibil o gastrita?
- 12Am o gastrita pentru care am primit o sumedenie de medicamente
- 16Scaune dese !
- 2Inceput de gastrita
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 3Arsuri pe gat
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
- 2Ragai des
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: