Radiografie pulmonara sfat
Buna ziua! Am facut o radiografie toracica in urma unor dureri de piept si spate. Rezultat: minima accentuare de interstitiu pulmonar infrahilar dreapta, fara imagine de condensare alveolara, sinusuri costadiafragmatice libere si cord normal radiologic. De cand am facut radiografia am avut tuse puternica seaca cu dureri piept, febra mica si dureri puternice de spate. Programarea la medic este peste cateva saptamani, dupa ce am si rezultate de sange si la neurologie pt spate. Intrebarea mea este daca ar trebui sa grabesc vizita, daca cumva trebuie tratat mai repede? (Bronsita? Pneumonie? Sau altele..) Mentionez ca sunt fumatoare si am 30 de ani. Multumesc anticipat
1 comentarii
Bună seara! Radiografia a ieșit normală, acea accentuare a interstițiului este posibil să fie de la fumat. Nu sunt imagini sugestive pentru o condensare, deci și pneumonia se exclude. Faceți și restul investigațiilor apoi mergeți la control la medicul curant. Nu e nevoie să mergeți mai repede, doar în cazul în care simptomele se agravează, apar simptome noi, starea generală vă afectează activitatea zilnică. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pneumopatie interstitiala - ce inseamna, se poate trata?
- 0Radiografie pulmonara
- 11Radiografie pulmonara
- 2radiografie plamani
- 1Rx pulmonar, cord cu V3 marit
- 6As dori o interpretare a unui buletin radiologic, va rog!
- 1radiografie pulmonara cu pata mare alba
- 6Ajutati ma
- 1Interpretare rezultate radiografie pulmonara
- 1Radiografie Pulmonara
- 0Rezultat radiografie pulmonara
- 0Voalare neomogena
- 0Interpretare Examen radiologic torace ansamblu
- 0Interpretare rezultat raza la plamani
- 0Radiografie pulmonara
- 0Pneumonie
- 2Micronoduli pulmonari
- 3Interpretare radiografie plamani