radiografia si antibioticul in sarcina
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!
1 comentarii
Cel mai bine este sa vorbesti cu medicul ginecolog care iti supravegheaza sarcina sa iti spuna parerea. Radiografiile facute nu cred ca sunt relevante daca au fost facute inainte de conceptie dar antibioticul luat in primele 3 luni de sarcina poate fi periculos.
Cereti sfatul medicului dvs ginecolog.
Cereti sfatul medicului dvs ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 4Furazolidon la 5 sapt
- 13Macmiror in sarcina
- 19nolicin si sarcina
- 8Tinidazol in sarcina
- 3Radiografie lombara
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 5cum tratez puroiul in gat daca sunt insarcinata?
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 5Arefam doza dbla
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 0Pericol de malformatii?
- 1Conjunctivita si sarcina
- 1Sotret in sarcină
- 6Radiografii intreaga coloana (F+P) si 3 de sacro-iliace - sa-mi fac griji de radiatii?
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina radiografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: