radiografia si antibioticul in sarcina

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!
1 comentarii

Cel mai bine este sa vorbesti cu medicul ginecolog care iti supravegheaza sarcina sa iti spuna parerea. Radiografiile facute nu cred ca sunt relevante daca au fost facute inainte de conceptie dar antibioticul luat in primele 3 luni de sarcina poate fi periculos.
Cereti sfatul medicului dvs ginecolog.
Cereti sfatul medicului dvs ginecolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 4sarcina si infectie urinara
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6dexametazona in saptamana 30?
- 13Macmiror in sarcina
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 7Pot sa pastrez sarcina?
- 6rivotril in sarcina
- 2Radiografia inainte de sarcina
- 1pastile in timpul sarcini
- 4Pata neagra la radiografie
- 0despre sarcina
- 4Azitromicina si preconceptia
- 1Caut inlocuitor pentru Ciloxan
- 0Sarcina
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 0TENOTEN in timpul sarcinii
- 1Aspacardin in timpul sarcinii