Puteti sa ma ajutati ?:D

04-09-2012
alysteel100
Nu este medic/terapeut
alysteel100
Buna ziua...am si io o problema de ceva timp cam aproximativ 3 luni am asa o senzatie parca numai imi simt fruntea.parca ar fi rupta de gura. nu pot lasa capu jos...parca am impresia ca ma tina fruntea sus.o simt ca si cand ar fi sus..ma incurca si la vorbire si la mai multe chestii...am avut o perioada de certuri cu parintii cam din decembrie 2011 pana in martie 2012...in timpul acesta nu prea am mai iesit din casa deloc parca m-am inchis in mine si nu am mai avut contact cu realitatea..nuj cum sa spun.am facut un rmn si nu mi-a ieshit nimik..am fost la endocrinologie k m-am cam ingrasat in ultimul timp tin sa precizez ca stau foarte mut la pc 10-12 ore pe zi aproximativ..ce oare sa fac sa ies din starea asta ? ma simt foartea aiurea cu fruntea asta parca...numai traiesc prezentu si nu inteleg nik nu pot vorbi.oribil ma simt...aveti ceva solutii...?:D
2 comentarii
0
04-09-2012, ora 20:07
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Buna,
In primul rand lasa calculatorul si iesi afara. Starile astea ale tale le ai din cauza ca stai intr-un mediu inchis cu calculatorul in fata. Spui ca te-ai ingrasat...Pai cum sa nu te ingrasi daca stai cu fundul pe scaun toata ziua?

Iesi din casa si cauta-ti un servici!
0
04-09-2012, ora 21:12
alysteel100
Nu este medic/terapeut
alysteel100
ms sper sa fie asha am asa o stare foarte proasta din cauza la fruntea asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.