puroi in gat..
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Am avut de o saptamana o raceala zdravana cu durere de gat pe care am tratato initial cu medicamente de supt si cu bioparox, dar nu mi-a trecut.Marti dimineata am mers la doctor deoarece am observat ca am in gat parca o pungulita de puroi.Dna doctor mi-a confirmat ca e puroi. Mi-a dat zinnat din care am luat prima pastila marti seara.
Azi e joi dimineata (deci am luat in total 4 pastile de 500).M-am uitat in gat si parca punga e mai mare si usor mai rosu pe langa, insa parca nu e asa intens galbenul pungii.
Va rog sa imi spuneti daca sa am rabdare si e bine, daca isi face efectul usor antibioticul si e prea devreme pentru sa astept sa fie mai bine sau din contra nu trebuia sa mai cresca??
Va rog sa imi spuneti ce sa fac.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Am avut de o saptamana o raceala zdravana cu durere de gat pe care am tratato initial cu medicamente de supt si cu bioparox, dar nu mi-a trecut.Marti dimineata am mers la doctor deoarece am observat ca am in gat parca o pungulita de puroi.Dna doctor mi-a confirmat ca e puroi. Mi-a dat zinnat din care am luat prima pastila marti seara.
Azi e joi dimineata (deci am luat in total 4 pastile de 500).M-am uitat in gat si parca punga e mai mare si usor mai rosu pe langa, insa parca nu e asa intens galbenul pungii.
Va rog sa imi spuneti daca sa am rabdare si e bine, daca isi face efectul usor antibioticul si e prea devreme pentru sa astept sa fie mai bine sau din contra nu trebuia sa mai cresca??
Va rog sa imi spuneti ce sa fac.
Multumesc
1 comentarii
medicul care stie sa consulte si sa trateze bolile de gat... este doar medicul ORL
celelalte specialitati indica doar tratamente standart care nu mereu sunt corecte
celelalte specialitati indica doar tratamente standart care nu mereu sunt corecte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 9Basicute rosii in gat in sarcina
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 4infectie in gat
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 26Simt o jena in gat pe partea dreapta sub forma de usturimi, arsuri
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 0Noduli in gat
- 1Bubite in gât
- 1Mucus galben nas