puroi in gat..

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Am avut de o saptamana o raceala zdravana cu durere de gat pe care am tratato initial cu medicamente de supt si cu bioparox, dar nu mi-a trecut.Marti dimineata am mers la doctor deoarece am observat ca am in gat parca o pungulita de puroi.Dna doctor mi-a confirmat ca e puroi. Mi-a dat zinnat din care am luat prima pastila marti seara.
Azi e joi dimineata (deci am luat in total 4 pastile de 500).M-am uitat in gat si parca punga e mai mare si usor mai rosu pe langa, insa parca nu e asa intens galbenul pungii.
Va rog sa imi spuneti daca sa am rabdare si e bine, daca isi face efectul usor antibioticul si e prea devreme pentru sa astept sa fie mai bine sau din contra nu trebuia sa mai cresca??
Va rog sa imi spuneti ce sa fac.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Am avut de o saptamana o raceala zdravana cu durere de gat pe care am tratato initial cu medicamente de supt si cu bioparox, dar nu mi-a trecut.Marti dimineata am mers la doctor deoarece am observat ca am in gat parca o pungulita de puroi.Dna doctor mi-a confirmat ca e puroi. Mi-a dat zinnat din care am luat prima pastila marti seara.
Azi e joi dimineata (deci am luat in total 4 pastile de 500).M-am uitat in gat si parca punga e mai mare si usor mai rosu pe langa, insa parca nu e asa intens galbenul pungii.
Va rog sa imi spuneti daca sa am rabdare si e bine, daca isi face efectul usor antibioticul si e prea devreme pentru sa astept sa fie mai bine sau din contra nu trebuia sa mai cresca??
Va rog sa imi spuneti ce sa fac.
Multumesc
1 comentarii

medicul care stie sa consulte si sa trateze bolile de gat... este doar medicul ORL
celelalte specialitati indica doar tratamente standart care nu mereu sunt corecte
celelalte specialitati indica doar tratamente standart care nu mereu sunt corecte

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 193puroi in gat
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 5probleme la gat, varsaturi si greata
- 5Fac diferite infectii..
- 4infectie puternica gat-nas
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 4probleme mari gat
- 0Noduli in gat
- 6infectie in gat
- 1Mucus galben nas
- 0Copil cu puroi in gat - letargic dupa 2 zile antibiotic
- 0Infectie permanenta in gat
- 4Infectie in gat
- 0simt puroi in gat
- 1Infectie in gat ce nu pare sa treaca
- 1Amigdalita
- 0Durere in gat
- 2Puroi în gât