Pumn in ureche
Salutare tuturor, m-am batut la scoala cu un tigan prost si am reusit sa-l lovesc si eu insa mi-a dat un pumn foarte dar foarte tare in urechea stanga, si ma doare rau pavilionul, putin din maxilar si partea din spatele pavilionului.
Intrebarea mea este ce ar trebui sa faca fara sa ma duc la medic, cu urechea aud la fel ca si cu cealalta insa o simt infundata si ma doare cand ma ating.
Trece de la sine?
Tin sa mentionez ca am 14 ani. Multumesc din suflet!
Intrebarea mea este ce ar trebui sa faca fara sa ma duc la medic, cu urechea aud la fel ca si cu cealalta insa o simt infundata si ma doare cand ma ating.
Trece de la sine?
Tin sa mentionez ca am 14 ani. Multumesc din suflet!
1 comentarii
Salut!
Cum in general de ce ti-e frica nu scapi, e obligatoriu sa te examineze un medic si in primul rand un ORL-list. Dintr-un pumn in ureche se poate perfora timpanul plus alte chestii mai mult sau mai putin grave. Deci trebuie sa mergi la doctor sa te vada si in sensul acesta te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai.
Pentru orice alte informatii, ma poti contacta oricand.
Cum in general de ce ti-e frica nu scapi, e obligatoriu sa te examineze un medic si in primul rand un ORL-list. Dintr-un pumn in ureche se poate perfora timpanul plus alte chestii mai mult sau mai putin grave. Deci trebuie sa mergi la doctor sa te vada si in sensul acesta te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai.
Pentru orice alte informatii, ma poti contacta oricand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25tiuit in urechi
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 9urechi nas infundat
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 51timpan fisurat si infectie?
- 10Ureche infundata, zgomotele de fond le aud foarte incet
- 7Ureghea dreapta bonlava
- 42puls puternic in ureche
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 6Otomastoidita cronica - optiuni?
- 13Otita externa bilaterala
- 7Pocnituri in ureche
- 12Ureche infundata
- 1durere de ureche
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 1Senzatie de apa in ureche
- 3De 6 ani am tinnitus la urechea dreapta
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 1Vibratul urechii
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
Mai multe informații despre: Urechea Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: