Pulsatii in ureche
Buna ziua. Sunt femeie, 31 ani...nu beau alcool, nu fumez, nu beau cafea, dar beau bauturi gen pepsi, cola. De aprox 3 saptamani simt niste pulsatii in urechea dreapta...pulsatiile nu tin toata ziua, nu sunt non stop si nu apar zilnic.uneori apar dupa 3-4 zile. Am fost la ORL, la urechi nu am nimic, m-a intrebat dr daca am prins vant mai puternic( ceea ce e adevarat). Probleme cu tensiunea mare nu am avut niciodata, din contra, uneori era mica. Alte boli si probleme nu am avut. Analizele de sange facute acum 7 luni au iesit bine, mai putin calciu, magneziu si vitamina D, iar pt asta am luat osteocare. Singura problema pe care o am de mult timp de o durere cervicala care iradiaza spre umeri, uneori e mai usoara, alteori nu pot nici sa misc capul. In urma radiografiei, au iesit usoare pensari la c3 si c5. Daca puteti sa imi dati un sfat v.as fi extrem de recunoscatoare. Va multumesc!
3 comentarii
1. intradevar problemele de coloana pot sa dea probleem de durere care radiaza dar siprobleme de circulatie cerebrala. trebuie facute exercitii pentru coloana si creme antiinflamatoare aproape permanent cate 10 zile. pauza si iarasi. ca sa evitati mersul acum la kinetoterapie
2 pulsatiile pot fi legate si de alimentatie si starea tractului digestiv.. inetstine ficat. Cate KG aveti?
2 pulsatiile pot fi legate si de alimentatie si starea tractului digestiv.. inetstine ficat. Cate KG aveti?
Am 1, 60 si 53 kg. Intr-adevar mananc cam haotic si nu tot timpul sanatos
Acum mi.am amintit ca in vreo 2-3 zile am avut usoare senzatii de reflux gastroesofagian. Dl doctor va multumesc enorm pt raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aud pulsul in ureche
- 10Cam o data pe luna aud cum pulseaza in ureche
- 42puls puternic in ureche
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 5urechea stanga pulseaza
- 6intepaturi acute in ureche
- 6Vajait in ureche
- 3urechea stanga pulseaza
- 2dormeam si am simtit din somn cum imi zvacneste urechea.
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 2Pulseaza capul si tiuie urechile
- 2Organism slabit
- 1Pulsatii in urechi, auz slabit
- 0Pulsații ureche și lăcrimat (partea dreapta)
- 0Puls puternic ureche
- 2Puls puternic urche. insarxinata
- 1Zvacniri ureche
Mai multe informații despre: pulsatiile urechii