Puls accelerat
Buna. Acum doua zile am inceput sa sufar de dureri puternice de ceafa, de cap si de asemenea a globilor oculari. Initial am crezut ca e gripa sau ceva similar dupa care la sugestia mamei mi-am luat tensiunea si am constatat cu stupoare ca aveam 170-180/90-100 si puls 183. Ciudat este ca pana acum doua zile nu m-am simtit rau deloc. Poate cineva sa imi spuna care ar putea fi cauza unui ritm atat de accelerat?
Mentionez ca pe vremea cand eram mic (copil, pana in clasa I) stiu ca avusesem ceva probleme cu o valva la inima dar care conform doctorilor s-a inchis si nu mai reprezinta probleme. Momentan am 20 de ani.
Mentionez ca pe vremea cand eram mic (copil, pana in clasa I) stiu ca avusesem ceva probleme cu o valva la inima dar care conform doctorilor s-a inchis si nu mai reprezinta probleme. Momentan am 20 de ani.
1 comentarii
Buna, sfatul meu e sa nu mai astepti dupa raspunsurile de pe forum ci sa mergi la un doctor cardilog.Nu e normala la varsta ta acea tensiune si in nici un caz acel puls...(starile pe care le-ai avut sunt urmare a acestor cresteri de tensiune)...Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: