Pseudomonas in gat la copil de 2 ani
Buna ziua! Îndrăznesc să cer sfatul in legatura cu problema copilului meu. Acum 4 luni a facut otita, l-am tratat atunci cu decongestionante nazale, picaturi in urechi si nas, aerosoli, la o săptămână după tratament copilul eu a facut febra 39, 6 grade avea puroi pe amigdale . Am recoltat exsudat faringian si am descoperit pseudomonas. Am făcut atunci antibiotic forexo dar nu am scapat de pseudomonas. După 2 săptămâni am facut gentamicina 7 zile si la o lună i-a apărut din nou. De atunci am facut un tratament pentru cresterea imunității iar acum 2 săptămâni nu mai avea pseudomonasul in gat. Am fost la orl pentru o parere in plus si ne-a zis ca are polipii inflamati si are predispozitie la a face otita din cauza lor. La o săptămână de la vizita de la orl a început iar cu febra mare, ganglionii de la gat foarte umflați iar in exsudatul faringian iar ii iese pseudomonas.Ce sa fac sa scăpăm de el? Sa fie polipii cauza pseudomonasului din gât?În nas nu ii iese nimic in exsudat.
3 comentarii
1. consult la gastrologie.. copilul face reflux in somn..si acidul gastric inflameaza faringele oana sus unde sunt polipii
2 schimbarea stilului alimentar cum am mai scris pe forum
3 aparat de aerosoli acasa si tratamente de 2 ori pe zi. pana la vindecarea nasului si gatului
2 schimbarea stilului alimentar cum am mai scris pe forum
3 aparat de aerosoli acasa si tratamente de 2 ori pe zi. pana la vindecarea nasului si gatului
Sa inteleg ca daca ii fac o coprocultura va ieși pseudomonas si in scaun?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 1Otita cronica recurenta cauzata de Pseudomonas aeruginosa
- 3Pseudonomas aeruginosa
- 0Bacteria pseudomonas aeruginosa
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 0Pseudomonas copil 6 ani
- 0Pseudomonas aeruginosa
- 4Otita cu bacteria Pseudomonas aeruginosa
- 0Infecție urechi pseudomona aureginosa și abcese
- 0Plamani afectati de infectie
Mai multe informații despre: pseudomonas aeruginosa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: