Psihoterapie crestina.Da, exista asa ceva.

05-01-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Psaltirea alina psihicul (sufletul)care "doare"?Nu de multe ori am auzit ca Psaltirea din Biblie are putere și pe alinarea atât cât poate ea bineînțeles, pe anxietate.
Am auzit ca exista carti de psihoterapie ortodoxa.
De ce nu vorbește nimeni despre aceste lucruri și imediat postările deșire religie sunt șterse?
Atenție postările mele despre religie au context/substrat medical.
Exista psihiatri cum sunt Dr Dmitri Avdeev care sunt ortodocși dar au făcut medicina și aplica complementar și terapie pt suflet.
Sper sa nu îmi fie șters topicul, ca nu are de ce.
Exista medici și psihologi în tara și în lumea asta care mai imbuna medicina su cu creștinismul.Atunci de ce sa fie șters topicul?
Ce părere aveți de acest lucru?
Despre Psihoterapia ortodoxa?
Citiți cărțile dr.Dmitri Avdeev, cand sufletul este bolnav și celelalte.
Oricum când ca să te faci bine îl mai pui și pe Dumnezeu în ecuație rata de succes e mai mare cum spunea dr.Norman Vincent Peale pastorul celebru și promotorul gandirii pozitive.
Sănătate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul