Prolaps de valva mitrala
Buna ziua.
In urma cu aproximativ 2 ani mi sa facut rau. Am fost la mai multi doctori si toti mi-au zis ca am PVMA fara regurgitare. Totul a fost aproximativ ok, adica mi-a fost rau in tot acest timp, dar am putut controla starile de rau. Cam de 2 saptamani se intampla ceva ciudat, starile pe care le aveam inainte nu prea le mai am dar in schimb am niste dureri in zona inimii, ca si cum m-ar strange ceva de inima si din inima se simt si se aud niste pocnituri. Ce sunt acele pocnituri? Am fost la doctor si mi-a zis ca e de la lipsa de calciu... si sa nu imi fac griji. Ma poate ajuta careva cu vreo informatie?
In urma cu aproximativ 2 ani mi sa facut rau. Am fost la mai multi doctori si toti mi-au zis ca am PVMA fara regurgitare. Totul a fost aproximativ ok, adica mi-a fost rau in tot acest timp, dar am putut controla starile de rau. Cam de 2 saptamani se intampla ceva ciudat, starile pe care le aveam inainte nu prea le mai am dar in schimb am niste dureri in zona inimii, ca si cum m-ar strange ceva de inima si din inima se simt si se aud niste pocnituri. Ce sunt acele pocnituri? Am fost la doctor si mi-a zis ca e de la lipsa de calciu... si sa nu imi fac griji. Ma poate ajuta careva cu vreo informatie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 57operatia de schimbare valva aortica si valva mitrala
- 3Chirurg cardiovascular reparatie valva mitrala
- 4dupa operatia de montarea de valve mecanice la inima
- 0Dr. Dan Bindea Institutul inimii Cluj - pareri
- 1Operatia de schimbare valva mitrala
- 0Prolapsul de valva mitrala si disfunctia erectila
- 0Hipertensiune&palpitatii
- 1Prolaps de valva mitrala
Mai multe informații despre: valva mitrala