Prolaps al valvelor mitrale si sdr neurasteniform
am fost la doctorul cardiolog saptamana trecuta si dupa EKG si ecografia cardiaca mi-a spus ca am: prolaps mediu al ambelor valve mitrale si sdr neurasteniform. As vrea sa stiu mai multe despre aceste boli daca se poate. Va multumesc!!!
3 comentarii
PVM este o afectiune cauzata de un defect anatomic al inimii ce genereaza deficiente mai mici sau mai mari ale circulatiei in zona.Marea majoritate a celor cu PVM nu au probleme si nu necesita tratament. Terapia si atitudinea medicala depind de rasunetul pe care il are acest defect asupra organismului, cu alte cuvinte, de existenta simptomelor, de cat de rau te simti tu din cauza acestei afectiuni. Daca te simti bine, periodic trebuie sa faci control cardiologic pentru a vedea cum stai.Cardiologul decide.Sdr. neurasteniform poate avea legatura cu PVM sau nu ; si aici, in functie de gradul de manifestare a acestuia, ti se poate da tratament sau nu. Mai multe informatii gasesti pe net.In general acestea sunt afectiuni usoare, nu necesita tratament, ci doar o monitorizare anuala si o alta atitudine fata de stilul de viata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prolaps de valva mitrala
- 3extrasistole
- 4prolaps de valva mitrala
- 6Diagnostic: prolaps de valva mitrala
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 39prolaps de valva mitrala
- 4scleroza valvei aortice si prolaps de valva mitrala
- 20Prolaps de valva mitrala. Insuficienta mitrala.
- 0Prolaps de valva mitrala sau stenoza valvulara de artera pulmonara
- 0Prolaps de valva mitrala - ascensiune pe Mont Blanc
- 0tensiune oscilanta, puls oscilant
- 0prolaps de valva mitrala tensiune oscilanta
- 0Prolaps valva mitrala
- 0Inima - prolaps valva
- 0Prolaps de valvă mitrală
- 2Hipertensiunea poate provoca infarct?
- 2Extracție dentara
Mai multe informații despre: Prolapsul valvei mitrale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: