Prolaps de valva mitrala sau stenoza valvulara de artera pulmonara
Buna ziua.
Am fost cu fata mea de 13 ani la doi medici cardiologi, cu renume si recomandari inalte, pentru ai face niste investigatii cardiologice. Fata face sport (handbal) de 3 ani iar la policlinica sportiva ne-a trimis la cardiologie deoarece au constatat niste zgomote ciudate la consultatie. Problema mea este urmatoarea. Unul dintre medici a diagnosticat-o cu prolaps de valva mitrala iar unul cu stenoza valvulara de artera pulmonara. Amandoi mi-au explicat in principiu acelasi lucru doar ca unul se referea la valva mitrala iar unul la artera pulmonara. Ce sa cred? Sunt nedumerita. Din pacate nu imi mai permit sa platesc pentru o a treia parere.
Va multumesc.
Am fost cu fata mea de 13 ani la doi medici cardiologi, cu renume si recomandari inalte, pentru ai face niste investigatii cardiologice. Fata face sport (handbal) de 3 ani iar la policlinica sportiva ne-a trimis la cardiologie deoarece au constatat niste zgomote ciudate la consultatie. Problema mea este urmatoarea. Unul dintre medici a diagnosticat-o cu prolaps de valva mitrala iar unul cu stenoza valvulara de artera pulmonara. Amandoi mi-au explicat in principiu acelasi lucru doar ca unul se referea la valva mitrala iar unul la artera pulmonara. Ce sa cred? Sunt nedumerita. Din pacate nu imi mai permit sa platesc pentru o a treia parere.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Bicuspidie de valva aortica
- 2prolaps de valva mitrala
- 1prolaps valvular
- 13Nu s-a irigat bine...
- 39prolaps de valva mitrala
- 20Prolaps de valva mitrala. Insuficienta mitrala.
- 3valva mecanica aortica
- 2operatie inlocuirea valvei aortice - CE SPITAL?
- 3Prolaps al valvelor mitrale si sdr neurasteniform
- 5Prolaps de valva mitrala cu simptome
- 1schimbare valva aortica
- 1Prolaps de valva mitrala
- 0Fibrilatie atriala paroxista
- 2Operatie / Schimbare valva aortica
- 0Prolaps de valvă mitrală
- 0Stomatolgie si PVM
- 0Cum procedez ptr schimbare de valva aortica!!
Mai multe informații despre: Prolapsul valvei mitrale valva aortica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: