Prolaps intermitent al VMA
Bună seara. Tocmai am fost la un control medical la cardiologie (Ecg, ecograf şi Holter pentru 24 ore), după ce timp de aproape o lună am început să am palpitaţii şi stări de anxietate.
În urma ecografului a reieşit faptul că am prolaps VMA intermitent şi regurcitări minime atât la VMA cât şi la valva tricuspidă. Doctorul m-a asigurat că rezultatele sunt nesemnificative, dar aş dori să ştiu dacă aceste defecte necesită investigaţii regulate sau eventual intervenţii chirurgicale. Menţionez că am 28 de ani, constituţie longilina (186 cm, 69 kg), sunt fumător, nu consum alcool, am insomnii, iar tensiunea mea arterială tinde să fie destul de scăzută (valoarea sistolică în jur de 90, rar ajunge la 100).
În urma ecografului a reieşit faptul că am prolaps VMA intermitent şi regurcitări minime atât la VMA cât şi la valva tricuspidă. Doctorul m-a asigurat că rezultatele sunt nesemnificative, dar aş dori să ştiu dacă aceste defecte necesită investigaţii regulate sau eventual intervenţii chirurgicale. Menţionez că am 28 de ani, constituţie longilina (186 cm, 69 kg), sunt fumător, nu consum alcool, am insomnii, iar tensiunea mea arterială tinde să fie destul de scăzută (valoarea sistolică în jur de 90, rar ajunge la 100).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3extrasistole
- 1prolaps valvular
- 6Diagnostic: prolaps de valva mitrala
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 2Prolaps de valva mitrala-rog lamuriri!
- 4scleroza valvei aortice si prolaps de valva mitrala
- 3interpretare rezultate cardiologie
- 20Prolaps de valva mitrala. Insuficienta mitrala.
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 15prolaps de valva mitrala
- 3Prolaps al valvelor mitrale si sdr neurasteniform
- 5Prolaps de valva mitrala cu simptome
- 0Prolaps de valva mitrala
- 1Prolaps de valva mitrala
- 0Prolaps valva mitrala
- 0Inima - prolaps valva
- 0Prolaps de valvă mitrală
- 2Întrebare ejaculare precoce. Eu am prolaps de valva, hipertensiune
- 2Extracție dentara
Mai multe informații despre: Prolapsul valvei mitrale