Procedura
Buna ziua!
Se fac la noi infiltratii care sa regenereze cartilajul de la nivelul genunchiului (gonartroza). am inteles ca exista procedura care presupune extragerea de plasama? din tesutul adipos care ulterior este injectat in genunchi.
Va multumec!
Se fac la noi infiltratii care sa regenereze cartilajul de la nivelul genunchiului (gonartroza). am inteles ca exista procedura care presupune extragerea de plasama? din tesutul adipos care ulterior este injectat in genunchi.
Va multumec!
3 comentarii
Buna ziua!
Inca nu s-a descris, nicaieri in lume, vreo procedura de "regenerare a cartilajului".
Cartilajul distrus se distruge in continuare.
Desigur ca exista experimente, incercari, insa nu exista nimic concret si aplicabil pe scara larga.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Inca nu s-a descris, nicaieri in lume, vreo procedura de "regenerare a cartilajului".
Cartilajul distrus se distruge in continuare.
Desigur ca exista experimente, incercari, insa nu exista nimic concret si aplicabil pe scara larga.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua.
După cum a menționat si colegul meu in momentul acesta sunt mai multe încercări, infiltrațiile cu celule mezenchimale (stem) obținute din Spina iliaca sunt cele mai promitatore, fără a exista însă deplin consens asupra eficientei lor, însă cunsiguranta reprezintă cel mai bun tratament al durerilor.
Mai multe :
----------*
(*modificat de admin)
După cum a menționat si colegul meu in momentul acesta sunt mai multe încercări, infiltrațiile cu celule mezenchimale (stem) obținute din Spina iliaca sunt cele mai promitatore, fără a exista însă deplin consens asupra eficientei lor, însă cunsiguranta reprezintă cel mai bun tratament al durerilor.
Mai multe :
----------*
(*modificat de admin)
Da, ma refeream la infiltratiile cu celule stem. Auzisem ca ar fi o varianta mai buna decat cele cu acid hialuronic. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 55Gonartroza bilaterala - Ce se poate face si ce costuri presupune?
- 54Gonartroza bilaterala
- 9Gonatroza bilaterala dreapta
- 3Gonartroza femuro-patelara ext.dr.
- 8Tatal meu a fost diagnosticat cu gonartroza bilaterala
- 21infiltratii cu NEOVISC pt gonartroza-umflarea corpului posibil efect secundar?
- 1Gonartroza simptome si tratament
- 1Gonartroza si coxartroza
- 12Gonartroza
- 1gonartroza
- 1Durere umar stang
- 1Operatie Menisc intern
- 1Pt domnu doctor Marius uscatu gonartroza și chist baker genunchi stâng
- 1Spondiloartropatie seronegativa periferica, gonartroza
- 3Gonartroza diartrodiala interna, bilaterala
- 1Acid hialuronic pentru genunchi
- 4Gonartroza si antiinflamatoarele
- 1Infiltratii cu celule STEM - coxartroza