sinuzita si uveita - sfaturi
Buna ziua!
Domnule doctor, va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce am.
Sunt internata in spital la oftalmologie pentru uveita anterioara dreapta. Am ochiul drept rosu si are sinechii. Am facut tratament cu formula midriatica, adrenalina si antibiotic gentamicina dar degeaba ca ochiul este tot rosu.
Am facut control stomatologic dar nu mi-a gasit nimic.
Am fost si la control ORL si mi-a gasit sinuzita posterioara acuta. Am luat Avelox, Sinupret si Paracetamol sinus dar ochiul este tot rosu.
Ce ma puteti sfatui sa fac? Multumesc!
Domnule doctor, va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce am.
Sunt internata in spital la oftalmologie pentru uveita anterioara dreapta. Am ochiul drept rosu si are sinechii. Am facut tratament cu formula midriatica, adrenalina si antibiotic gentamicina dar degeaba ca ochiul este tot rosu.
Am facut control stomatologic dar nu mi-a gasit nimic.
Am fost si la control ORL si mi-a gasit sinuzita posterioara acuta. Am luat Avelox, Sinupret si Paracetamol sinus dar ochiul este tot rosu.
Ce ma puteti sfatui sa fac? Multumesc!
8 comentarii
o sinuzita cu complicatii oftalmologice se trateaza cu internare la ORL.. se fac punctii sinusale sau interventii chirurgicale pentru a drena colectia purulenta din sinus
Nu stiu sigur daca am sinuzita, nu am simptome de sinuzita. Respir bine,
nu ma doare capul, am doar ochiul drept rosu si inflamatie in jurul lui iar doctorii nustiu care
este cauza.
Multumesc pentru raspunsul rapid.
nu ma doare capul, am doar ochiul drept rosu si inflamatie in jurul lui iar doctorii nustiu care
este cauza.
Multumesc pentru raspunsul rapid.
se face o RADIOGRAFIA SAF sau un CT.. si o sa stii sigur ce ai si unde
Buna ziua, mama mea are dureri de cap, in frunte, tample, ceafa si are greata si ameteli, i sa spus ca are sinuzita.Doamna doctor ia dat Ospamox insa durerile tot persista.Ce ar trebui sa faca?
gresit
medicul de familie NU are dreptul sa puna asa diagnostice fara sa se uite in nas... si fara sa faca Radiografie SAF
dupa simptomele descrise e vorba de o problema serioasa de circulatie cerebrala.. poate chear cu tensiune intracraniana marita
poate fi de la constipatie, ficat gras, probelme cardiace s.m.a
e obligatoriu consult ORL si neurologie
medicul de familie NU are dreptul sa puna asa diagnostice fara sa se uite in nas... si fara sa faca Radiografie SAF
dupa simptomele descrise e vorba de o problema serioasa de circulatie cerebrala.. poate chear cu tensiune intracraniana marita
poate fi de la constipatie, ficat gras, probelme cardiace s.m.a
e obligatoriu consult ORL si neurologie
Doamna doctor ia facut film la cap si pe rezultatul filmului scrie : "mucoasa partial ingrosata la nivelul sinusurilor M (sinuzita cr), sinusurile F hipoplasice.Valoarea sinusurilor F si M(sinuzita) ".Asta scrie pe rezultat.Astazi a fost la ORL si a spus ca nu este grav si ca poate lua in continuare Ospamox iar daca are dureri sa ia codamin sau ibufrofen.Ce parere aveti?
paj cuvsinuzita..Nu e grav
faceti consul fjnd de ochi..si neurologic
faceti consul fjnd de ochi..si neurologic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3Macro adenom hipofizar - caut un raspuns urgent va rog!
- 76Pentru sinuzita doar un spray?
- 5sinuzita - tratament natural
- 4Radiografie pt diagnostic corect sinuzita
- 5amortita partea stanga a fetei
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 3sinuzita
- 0deviatie de sept | secretii curg gat | sinuzita
- 1Sinuzita
- 11Sinuzita..?!
- 7Sinuzita, zgomot in ureche
- 2SInuzita frontala?
- 6Sinuzita acuta ! cu probleme va rog ajutor !
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 1Sinuzita de 3 luni?
- 6sinuzita
- 1Probleme cu sinuzita
- 2Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: