Probleme sinusuri
Buna seara! De ceva timp simt durere de cap pe partea stânga, presiune asupra ochiului. Corelează cu extracția prin intervenție chirurgicala a unei masele de minte, de sus. Cam la o luna au apărut durerile. Am mers la orl si nu prea m-a băgat în seama, apoi la neurolog, tomograful a fost bine și iar la orl. A doua oara, am primit recomandarea pt radiografie si tratament Tavanic, aflamil, aerius si spray nazal nasonex. La radiografie la rezultat scrie reducerea transparentei sinusale. Îmi este teama sa nu necesita operatie, deoarece în urma cu doi ani am mai avut o intervenție chirurgicala de extractie a purioiului din celalalt sinus, plus scurtare cornete nazale. Credeți ca m-ar ajuta un aparat de aerosoli pentru drenarea puroiului?
4 comentarii
initial faceti un consult cu radiografii la Chirurgia maxilo-faciala..
Am facut consult si la chirurgie maxilo-faciala, totul la dantura de sus arata bine, am extras si maseaua de minte de jos, deoarece crescuse în interior, orizontal.
daca CT nu arata nimic in sinus.. nu e motiv de teama si de operatie
Durerea de cap.. poate fi si de la proasta ciruclatie cerebrala, poate fi de la coloana cervicala. nu neaparat cauza sa fie locala
Monitorizati tensiunea pulsul..
aveti grija la alimentaie fara grasimi si la hidratare corecta
Durerea de cap.. poate fi si de la proasta ciruclatie cerebrala, poate fi de la coloana cervicala. nu neaparat cauza sa fie locala
Monitorizati tensiunea pulsul..
aveti grija la alimentaie fara grasimi si la hidratare corecta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Radiografie la sinusuri si plamani... pot sa merg la solar?
- 1Opacifierea sinusurilor
- 18intrebare
- 2Întrebare - radiografie la sinusuri
- 2Rezultate radiografie craniană în proiecție specială
- 11Sinuzita? Ce inseamna voalare neomogena a sinusurilor?
- 1Interpretare radiografie sinusuri
- 4Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
Mai multe informații despre: radiografia sinusurilor