am luat vreo boala cu transmitere prin saliva?

28-01-2008
miwako
Nu este medic/terapeut
miwako
ieri, am fost scuipata de un aurolac, e foarte jenant dar n-a nimerit pe buza si pe fata, mi-e foarte frica sa nu iau boli...de microbi nici nu mai zic deoarece aurolacii si oamenii strazii sunt adevarate focare de infectie, nu stiu ce sa fac..ce boli as fi putut sa iau? cum se manifesta? imi este frica sa nu iau hepatita, incerc sa astept sa vad daca patesc ceva dar imi este foarte frica sa nu actionez cu vreun tratament prea tarziu, ce sa fac?...va cer un raspuns urgent va rog
4 comentarii
0
28-01-2008, ora 00:00
sanda800
Nu este medic/terapeut
sanda800
Cel maI bine ar fi sa te vada un medic, eventual sa-ti faca si niste analize. Nu poti avea garantia ca nu ai luat nimic asa cum nu poti fi sigura ca ai luat ceva.Intr-adevar exista destul de multe boli care se transmit prin saliva, dar asta nu inseamna ca respectivul aurolac era purtator. mergi la un medic si vei fi mai linistita. Multa sanatate!
0
miwako
Nu este medic/terapeut
miwako
multumesc
0
sanda800
Nu este medic/terapeut
sanda800
nu ai pentru ce. Eu zic ca principala boala ce o poti lua este tuberculoza pulmonaa. Dar, repet, asta nu inseamna ca ai contactat-o. Fii atenta la anumite simptome cum ar fi transpiratii nocturne, febra sau scadere in greutate. Insist sa te vada un medic, gandeste-te ca daca ai contactat ceva nu e frumos sa transmiti si familiei. Ai grija de tine.
1
miwako
Nu este medic/terapeut
miwako
asa o sa fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea drogurilor sintetice din salivă cu ajutorul unui test de salivă
  •