probleme probleme

08-06-2006
tati
Nu este medic/terapeut
tati
draga Dr. Evelyn
as reveni cu o intrebare care are legatura cu toate celelalte puse inainte
dupa cum mi-ati spus vaginul se poate largi pana la 6, 5 cm.
in acest caz ca incercare in vederea imbunatatirii, insufletirii relatiilor sexuale putem folosi (eu si sotia) un vibrator gros de 5, 5 cm
va pun aceasta intrebare deoarece nu doresc sa provoc o trauma fizica, caci atunci cred ca se duce de rapa viata noastra sexuala
va multumesc foarte mult pentru toate raspunsurile.
o zi buna
1 comentarii
0
08-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Este dorinta dvs sau a sotiei sa folositi vibratorul?
Nu ar fi mai nimerit, inainte de a cauta rezolvarea problemei in folosirea vibratorului, sa incercati varianta pe care v-am propus-o inca din capul locului, adica ajutor calificat?
Daca sotia dvs nu doreste sa aiba contact sexual cu dvs, si nu obtine placere dintr-un astfel de contact, sincer ma indoiesc de faptul ca va gasi placerea in folosirea vibratorului, indiferent de catre cine este minuit. Pun aceasta problema pentru ca, in general, raspunsul sexual la femeie este conditionat intr-o oarecare masura de sentimentele avute fata de partener.Vibratorul este un substitut.
Vaginul se poate largi pina la 6, 5 cm, dar cu conditia unei stimulari eficiente, iar acest 6, 5 era limita maxima.imi amintesc ca am zis 5, 5-6, 5cm.
Daca vreti sfatul meu, eu as abandona pentru moment ideea vibratorului de 5, 5 cm. Mi-as canaliza atentia asupra problemei psihice care o face pe sotia dvs sa nu se bucure de viata sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici