Probleme legate de sex in casnicie
Buna, sunt casatorita cu sotul meu de 11 ani, avem un copil de 9 ani, iar in urma cu 4 ani sotul a fost diagnosticat cu depresie, urmand un tratament cu antidepresive, care au afectat serios viata noastra intima...refuzuri, incapacitate de a duce la bun sfarsit actul sexual. De 2 ani a renuntat la tratament brusc...dar starea lui nu s-a ameliorat, as putea spune ca s-a inrautatit. Libidoul este la fel de scazut, dorinta sexuala este aproape inexistenta, iar mai nou se confrunta cu ejaculare precoce, dupa 5 minute a terminat. Am incercat sa discutam despre asta, dar atat..desi spune ca este constient ca are o problema...nu face nici un efort spre a rezolva ac problema, o vizita la un urolog/sexolog sau chiar un psiholog.
Nu stiu ce sa mai fac..imi doresc o viata intima activa cu el..
Nu stiu ce sa mai fac..imi doresc o viata intima activa cu el..
4 comentarii
buna seara
Vizita la un psihoterapeut este utila din mai multe perspective: gestionarea/ameliorarea depresiei, a tulburarilor sexuale si a relatiei de cuplu. Oferiti-i sotului suport, intelegere si discutati realist alternativele.
Mult succes!
Vizita la un psihoterapeut este utila din mai multe perspective: gestionarea/ameliorarea depresiei, a tulburarilor sexuale si a relatiei de cuplu. Oferiti-i sotului suport, intelegere si discutati realist alternativele.
Mult succes!
Depresia în sine și chiar medicamentele antidepresive duc la scăderea dorinței sexuale. De aceea e important să ia legătura cu un psihoterapeut, dar ar fi bine ca acesta să aibă și competențe pe psihosexologie pentru a fi ajutat și pentru depresie, dar și pentru problemele sexuale. Aveți grijă cum discutați cu soțul, calm, într-un mediu relaxant, să nu pară că-l acuzați, ci că sunteți alături de el, că-l înțelegeți, iar rezolvarea problemei e necesară pentru binele lui.
Te ai gandit la jucarii, daca nu vrei sa l inseli?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4viata sexuala inceptuta mai tarziu
- 2viata sexuala neinceputa inca la 16 ani
- 3Triregol afecteaza viata sexuala?
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 3HTA si activitatea sexuala
- 0Dorinta sexuala dupa 40 ani
- 4poziti sexuale cu o fata usor supraponderala va rog raspuns
- 2Oare il deranjeaza tare faptul ca se termina afara, dar totusi in prezervativ?
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 9Incompatibilitate sexuala?
- 1Cantitate in loc de calitate
- 9Părere
- 3Sex la 14 ani..
- 4Simt nevoia sa fac sex
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 2Efectele sexului sub 16 ani
Mai multe informații despre: viata sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: