O intrebare
Am o simpla intrebare: tatal meu, in varsta de 50 de ani, spune ca e normal sa faci sex o data pe luna. Mai spune deasemenea ca de la o varsta, si se da exemplu, oamenii nu mai au chef sa faca sex. Nu stiu cum sa ma exprim, dar eu cred ca are ceva impotriva sexului, voi ce parere aveti? Are dreptate sau nu?
2 comentarii
In aceasta privinta, nu exista "dreptate" si nici macar "normal". Apetitul sexual este o trasatura individuala si tine de multi factori subiectivi (mediul, starea de sanatate, stilul de viata, relatia de parteneriat etc). Este adevarat ca si varsta este un factor si odata cu inaintarea in varsta omul isi diminueaza functiile vitale, printre care si dorinta de a se angaja in activitati sexuale. Dar ritmul fiecaruia este diferit si nu este un subiect de dezbatere despre cine are dreptate, este pur si simplu o alegere personala.
Numai bine!
Numai bine!
Cu inaintarea in varsta, este normal sa existe o serie de transformari in viata barbatilor care tin de aspect, marime si performanta sexuala. Posibile cauze ale dorintei sexuale diminuate:
- efect medicamente
- simptom al unor boli
- nivel scazut de testosteron
- perioade dificile
- efect medicamente
- simptom al unor boli
- nivel scazut de testosteron
- perioade dificile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4viata sexuala inceptuta mai tarziu
- 2viata sexuala neinceputa inca la 16 ani
- 3HTA si activitatea sexuala
- 0Dorinta sexuala dupa 40 ani
- 5la cat dupa laparoscopie pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 0viata sexuala depa sonda cook
- 2Oare il deranjeaza tare faptul ca se termina afara, dar totusi in prezervativ?
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 9Incompatibilitate sexuala?
- 1Cantitate in loc de calitate
- 9Părere
- 3Sex la 14 ani..
- 4Simt nevoia sa fac sex
- 0Sex plictisitor
- 6Sex prost si rar
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 2Efectele sexului sub 16 ani
- 4Probleme legate de sex in casnicie
Mai multe informații despre: viata sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: