viata sexuala inceptuta mai tarziu
Daca inca nu mi-am inceput viata sexuala la varsta de 25 ani si abia acum am gasit, cred eu, persoana potrivita, care ar fi metoda de contraceptie cea mai indicata pt prima data? E tare dureros prima data?
Din punct de vedere medical la ce varsta este indicat sa-ti incepi viata sexuala?
Din punct de vedere medical la ce varsta este indicat sa-ti incepi viata sexuala?
4 comentarii
Este indicat sa iti incepi viaa sexuala atunci cind te simti pregatita.
Personal, ca metoda de contraceptie optez pentru contraceptive orale combinate, insa recomand in acelasi timp si prezervativul, ca metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
Nu este foarte dureros primul contact sexual, cu conditia sa fii suficient excitata si relaxata
Personal, ca metoda de contraceptie optez pentru contraceptive orale combinate, insa recomand in acelasi timp si prezervativul, ca metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
Nu este foarte dureros primul contact sexual, cu conditia sa fii suficient excitata si relaxata
Multumesc, doctore.
Dar, cum se imbina acest subiect intre medicina si religia crestin-ortodoxa?
Dar, cum se imbina acest subiect intre medicina si religia crestin-ortodoxa?
buna dimineata am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva am 20 de ani si nu stiu ce se intampla am contact sexual cu prietena mea dupa ce ejaculez numai pot continua penisul meu se inmoaie foarte repede inainte nu are asa rezista foarte mult ma poate ajuta cineva va rog
@kisa, cum se imbina acest subiect intre medicina si religia crestin-ortodoxa? dacă ai aflat poate ne împărtășești și altora. Cred totuși ca cel mai bine îți intrebi parintele duhovnic!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2viata sexuala neinceputa inca la 16 ani
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 3HTA si activitatea sexuala
- 4poziti sexuale cu o fata usor supraponderala va rog raspuns
- 5la cat dupa laparoscopie pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 0viata sexuala depa sonda cook
- 2Oare il deranjeaza tare faptul ca se termina afara, dar totusi in prezervativ?
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 1Cantitate in loc de calitate
- 9Părere
- 2O intrebare
- 4Simt nevoia sa fac sex
- 0Sex plictisitor
- 6Sex prost si rar
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 4Probleme legate de sex in casnicie
- 2Sunt casatorit de 34 ani cu frumoasa mea sotie
Mai multe informații despre: viata sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: