viata sexuala inceptuta mai tarziu

27-09-2006
kisa
Nu este medic/terapeut
kisa
Daca inca nu mi-am inceput viata sexuala la varsta de 25 ani si abia acum am gasit, cred eu, persoana potrivita, care ar fi metoda de contraceptie cea mai indicata pt prima data? E tare dureros prima data?
Din punct de vedere medical la ce varsta este indicat sa-ti incepi viata sexuala?
4 comentarii
0
02-10-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Este indicat sa iti incepi viaa sexuala atunci cind te simti pregatita.
Personal, ca metoda de contraceptie optez pentru contraceptive orale combinate, insa recomand in acelasi timp si prezervativul, ca metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
Nu este foarte dureros primul contact sexual, cu conditia sa fii suficient excitata si relaxata
0
03-10-2006, ora 00:00
kisa
Nu este medic/terapeut
kisa
Multumesc, doctore.
Dar, cum se imbina acest subiect intre medicina si religia crestin-ortodoxa?
0
08-11-2011, ora 03:02
Johnny20cm
Nu este medic/terapeut
Johnny20cm
buna dimineata am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva am 20 de ani si nu stiu ce se intampla am contact sexual cu prietena mea dupa ce ejaculez numai pot continua penisul meu se inmoaie foarte repede inainte nu are asa rezista foarte mult ma poate ajuta cineva va rog
0
31-07-2020, ora 14:49
SergMicu
Nu este medic/terapeut
SergMicu
@kisa, cum se imbina acest subiect intre medicina si religia crestin-ortodoxa? dacă ai aflat poate ne împărtășești și altora. Cred totuși ca cel mai bine îți intrebi parintele duhovnic!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul