Probleme de respiratie si nevralgie intercostala
Buna ziua,
De o luna de zile, am inceput sa respir greu, la inceput mi se intampla destul de rar, acum este aproape permanent. Am facut o radiografie pulmonara si ca observatie a fost "discreta accentuare a interstitiului pulmonar infrahilar bilateral". Am fost la medicul pneumolog si am primit antibiotic Xifia timp de 7 zile, Singulair si Vimovo pentru a trata nevralgia intercostala.
Voiam sa inteleg cand ar trebui sa scap de dificultatile de respiratie, au trecut aproape 6 zile de la tratament, se vad mici imbunatatiri, insa sunt momente in care simt ca nu am aer si trebuie sa folosesc si Symbiocort pentru a putea scapa de aceasta senzatia neplacuta, iar noaptea transpir de 2 ori.
Saturatie oxigen: 97-99, foarte rar 96, iar dupa ce folosesc Symbiocort (98-99)
Intreb aceste lucruri pentru a intelege cat mai am de asteptat pentru ca aceste sintome sa treaca sau ce am de facut.
Multumesc
De o luna de zile, am inceput sa respir greu, la inceput mi se intampla destul de rar, acum este aproape permanent. Am facut o radiografie pulmonara si ca observatie a fost "discreta accentuare a interstitiului pulmonar infrahilar bilateral". Am fost la medicul pneumolog si am primit antibiotic Xifia timp de 7 zile, Singulair si Vimovo pentru a trata nevralgia intercostala.
Voiam sa inteleg cand ar trebui sa scap de dificultatile de respiratie, au trecut aproape 6 zile de la tratament, se vad mici imbunatatiri, insa sunt momente in care simt ca nu am aer si trebuie sa folosesc si Symbiocort pentru a putea scapa de aceasta senzatia neplacuta, iar noaptea transpir de 2 ori.
Saturatie oxigen: 97-99, foarte rar 96, iar dupa ce folosesc Symbiocort (98-99)
Intreb aceste lucruri pentru a intelege cat mai am de asteptat pentru ca aceste sintome sa treaca sau ce am de facut.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevralgia intercoastala
- 15oare este nevralgie intercostala?
- 0Nevralgie intercostala Vs. Reumatism cardiac
- 3Nevralgii intercostale, respiratie greoaie si burta umflata
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 1Durere intercostala in sarcina!
- 4dureri insuportabile in partea stanga a inima
- 19Tulburari Anxietate
- 3Nevralgie intercostala sau altceva??
- 1Nevralgie intercostala
- 1Ajutor ! Discofort piept de lunga durata ( nevralgie intercostala ) ?
- 0Nevralgie intercostala de 5 luni ? Atacuri de panica ? sau ceva mai grav ?
- 3Dureri in piept si visez noaptea aceleasi vise in continuu
- 1Interpretare analize și cauza probabilă
- 0Durere coasta sub sân
- 1Durere toracala, nevralgie care nu imi da pace
- 2Rog răspuns! Infectie pulmonara / dureri toracice in hipocondrul stg
Mai multe informații despre: Nevralgia intercostala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: