probleme de inima sau probleme cu inima?
am postat ac problema in sectiunea simptome generale dar cu ceva greseli si deci as vrea sa reiau tema poate cineva imi va raspunde...am ceva simptome ciudate nu tot timpul dar au aparut de vreo 10 zile cred.am incercat sa vad de ce depinde starea asta suparatoare si nu reusesc!!am o senzatie de caldura(ca un foc in piept) care apoi urca la gat apoi la gura simt ca limba imi e usor amortita si grea apoi imi trece!!!fara sa fac nimica!!am facut anul trecut echo doppler color si holter a iesit doar o minima insuficienta mitralica care o stiam de mult si la care medicii zic ca nu poate pune nicio problema!cu toate astea io am simptome ciudate!trebuie sa spun ca sunt o fire anxioasa am suferit si de spasmofilie dar acum parese ca calciul e la limita de jos dar totusi in valori normale!!iau cate 2 mg de valium(diazepam)seara pt insomnie...de altfel sunt f energica si pot face mult efort fizic dar ac simptom nu apare la efort sau dupa:(apare doar cand vrea el si ma baga in frica!medicul de familie mi a dat sa fac un ekg dar am fcut la garda de 1000 de ori si mi-au facut si enzimele cardiace si nu iese nimic niciodta!!deja sunt satula de facut ceva dar ma ia panica!!daca cineva stie ce poate sa fie asta va rog sa-mi scrie!multumesc!!aah am uitat... am reflux esofagian si iau gaviscon
3 comentarii
Esti documentata in privintza simptomelor tale esti cadru medical?.zice ca ai facut garda de o mie de ori?
Pentru refluxul esofagian..ai facut si alte investigatii.Poate fi vorba de helicobacter pylori?
Pentru refluxul esofagian..ai facut si alte investigatii.Poate fi vorba de helicobacter pylori?
ziceam ca medicul de familie mi-a dat sa fac ekg dar l-am facut de 1000 de ori la garda cand ma duceam cu palpitatii(ultima data in iulie la sf lunii) dar nu cu ultimele simptome ce le -am descris mai sus(acel foc in piept apoi in gat apoi in gura si limba usor amortita), cat despre helicobacter pylori cand am facut gastroscopia era doar reflux esofagian si incontinenta la cardia.multumesc !astept raspuns
nu poate sa-mi dea nimeni ceva raspuns?multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am hipertensiune arteriala gr 3 si si fac tratament, la inima nu s-a gasit nimic spectaculos
- 2Probleme cu inima-valva despartita de inima
- 3de la inceputul verii, am inceput sa am probleme cu inima
- 21intepaturi inima, mana stanga amortita
- 14Batai puternice de inima
- 9Fobia de a controla pulsul si activitatea inimii
- 3am probleme cu inima fara sa fii facut efort
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 7Sunt disperat incotro sa o iau :((( dureri in zona inimi intepaturi catre mana stanga tensiune foart
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 4am probleme cu inima, am nevoie urgent nevoie de un sfat
- 5de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
- 4Probleme cu inima
- 0intepaturi la inima?
- 5Probleme cu inima la 22 de ani?
- 2Palpitatii, mana amortita, intepaturi inima
- 1zgomote ciudate la inima
- 7Lipsa unei batai de inima.Ajutor! E groaznic...
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 2suflu la inima
Mai multe informații despre: Inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: