probleme cu preputul
am mare nevoie de ajutor pt ca imi este frica sa ma duc la ginecolog.cand eram mai mic respectiv acum 2-3 ani m-am masturbat cu un carton(ambalajul de la pasta de dinti).pe moment doar m-a durut nu puteam sa imi ating preputul...s-a invinetit putin capul penisului in margine.acum problema mea este ca vanataia pare mai mare si s-a si umflat marginea respectiva...ma doare putin, ma ustura cand il ating si e uscat..daca il ating cand e umed nu ma doare.va rog da-ti mi un sfat ca la ginecolog imi este rusine sa ma duc...vanataia parca se aprofundeaza pe tot preputul..si parca creste si mai greu..imi este frica de o infectie sau DOAMNE FERESTE sa mi-l taie.va rog din suflet sa ma ajutati
3 comentarii
cum sa ti-l taie???? Doamne ferste!!! te crezi in evul-mediu sa nu existe tratamente????? mergi la medic. el nu stie ca tu te-ai masturbat acum 3 ani cu un carton de la pasta de dinti. pur si simplu ii spui k te doare si ii prezinti problema fara sa ii spui ce ai facut acu cativa ani. si treaba unui medic e sa te vindece, nu sa te ia la intrebari sau sa ti-l taie!!!! nu mai gandi asa si mergi la medic!! multa sanatate...
multumesc foarte mult pentru sfat..sanatate si dumneavoastra
salut acum 3 zile am facut sex, eu pana atunci eram virgin ata nu o aveam rupta si mi se bealea si greu scuzati de expresie. si in timpul actului sexual ma durea si porma am vazut ca mi sa umflat preputul sunt speriat si nu stiu ce sa fac. dimineata cand e in erectie ma doare ca ma strange de cap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57rana pe preput, pe - ata - ca sa fiu mai exact
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 3bubite albe in interiorul preputului
- 2Preput si pielea de pe testicule "iritata"
- 6preput crapat si dureri mari.. nu stiu ce sa mai fac
- 4preput iritat
- 3Ingrijire dupa operarea preputului
- 0roseata sub preput
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 1Preputul.
- 0Trombi organizati fibros in baza preputului
- 1Prepuț prea lung?
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 2Piele prea elastica, sau "multa", probleme in timpul folosirii prezervativului
- 1Usturime si disconfort prepuț
- 0Virgin 20 ani, preput prea lung, fimoza?
- 5Umflare preput
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: preputul