Probleme cu picioarele
Buna ziua.. sunt baiat si am 18 ani 1.93 si 105 kg si nu sunt sportiv de lol.de ceva timp am realizat ca imi pocnesc articulatiile genunchilor..(cand ma ridic din sezut, cand urc scarile etc.) Nu am acordat prea multa importanta dar de ceva timp simt un fel de durere si o greutate in picioare(nu sunt reci) poimaine merg la ortoped dar vreau sa stiu ce am
4 comentarii
Sunt mai multe explicatii ale acestor zgomote articulare.
In orice caz, indiferent de cauza, situatia este mult agravata de cele 20-25 kg in exces.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In orice caz, indiferent de cauza, situatia este mult agravata de cele 20-25 kg in exces.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
buna ziua, am glezna dreapta umflata de 10 zile. Am observat ca este umflata pentru ca ma jena putin lcand mergeam.Nu a fost lezata glezna in niciun fel, nu m-am lovit.De cateva zile folosesc unguent cu arnica si untul pamantului in speranta ca cedeaza umflatura. Lucrez 9 ore pe zi, stau in picioare si de multe ori simt ca o usturime unde este unflaturaCare poate fi cauza umflaturii si ce as putea sa fac.?Pot sa daug faptul ca de 1 an de zile am fost diagnosticata cu artoza, artrita si tunel carpian la ambele maini. Nu stiu daca poate fi vreo legatura...
va multumesc
va multumesc
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am erusit sa inteleg: varsta, greutate/inaltime, antecdente vasculare, reumatologice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am erusit sa inteleg: varsta, greutate/inaltime, antecdente vasculare, reumatologice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
buna seara,
Revin cu problema gleznei mele umflate.Am fost vazuta de un ortoped, dar nu a stiut sa-mi spuna de ce este umflata glezna.
Mi-a recomandat unguente analgezice si sa fac un RMN.
Am facut RMN-ul, dar rezultatul il voi avea peste 10 zile
am 56 de ani, 48 kg si 1, 58 cm inaltime. Nu am antecedente vasculare si nici reumatologice.
Revin cu problema gleznei mele umflate.Am fost vazuta de un ortoped, dar nu a stiut sa-mi spuna de ce este umflata glezna.
Mi-a recomandat unguente analgezice si sa fac un RMN.
Am facut RMN-ul, dar rezultatul il voi avea peste 10 zile
am 56 de ani, 48 kg si 1, 58 cm inaltime. Nu am antecedente vasculare si nici reumatologice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-scartaitul genunchilor-
- 11Pocnituri genunchi
- 3BUNA ZIUA
- 1Dureri de genunchi la aplecare
- 5Durere glezna si umflatura la genunchi
- 0Dureri de genunchi
- 0pocnesc toate articulatiile si ma deranjeaza enorm
- 1Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
- 6Probleme la genunchi
- 0Puscatura minora (sunet mic) la orice tip de genuflexiuni
- 3Probleme genunchi
- 1Suntete ciudate la genunchi
- 1Glezna sportiv 14 ani care „trosneste tare” dupa entorsa.
- 2Articulatie care trosneste.
- 2Genunchi care trosneste
- 6Genunchi
- 1Trosnire tendon biceps femural
- 2Imi troznesc majoritatea oaselor
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: cracmente genunchi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: