probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
D-nul Dr. Flueraru, Sotia mea urmeaza un tratament cu atibiotice si la un anumit stadiu de tratament a aparut o flegma in gat (incolora si foarte cleioasa), care pe parcurs a devenit tot mai abundenta. Acuma abia mai poate inghiti. Ca sa manance trebuie sa elimine flegma si apoi abia poate sa inghita cate ceva. Ce recomandati?
Multumesc
Multumesc
un examen.. tranzit baritat esofagian si consult la Gastrologie
Buna ziua, in urma cu 2 luni m-a durut gatul foarte tare si abia puteam inghiti;am luat ceva pastile de supt printre care si tantum iar dupa 3-4 zile durerea a mai trecut dar am ramas cu o zenzatie de ceva in gat...sa zic nod habar nu am ce ar fi dar simt acsasta chestie doar cand inghit saliva...cand beau apa sau mananc nu ma deranjeaza..mentionez ca sunt fumatoare iar uneori cand ma uit in gat observ secretii de culoare alba pe care le tusesc si le elimin dar senzatie tot ramane..ca as avea ceva in gat.acum daca sunt relaxata si ma gandesc ca nu am nimic parca chiar nu am iar cand incep sa ma panichez parca devine din ce in ce mai deranjanta.nu stiu ce ar putea fi..plus ca dupa moartea tatalui meu ma gandesc tot timpul la ce e mai rau si simt ca-mi creste pulsul, bataile inimii se accelereaza si frica de mers la doctor si de ce-ar putea sa fie e foarte mare.Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Am uitat sa va spun ca limba este cam alba pe partea din spre gat sa fie oare si candida?
Multumesc.
Am uitat sa va spun ca limba este cam alba pe partea din spre gat sa fie oare si candida?
Multumesc.
exista sute de postari pe acest subiect aici.
1 poate fi de la refluxul gastric si iritatia faringelui
2 de la sistemul nervos cu spasme musculare de l;a stres
3 lipsa de Mg. Ca Vit E, vit A
1 poate fi de la refluxul gastric si iritatia faringelui
2 de la sistemul nervos cu spasme musculare de l;a stres
3 lipsa de Mg. Ca Vit E, vit A
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mincarimi, usturaturi senzatie de ceva in git
- 12hipertiroidism?
- 12senzatie de nod in gat
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 283probleme cu gatul
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 4cancer la gat ?
- 3Mucus in gat
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 4puroi in gat
- 8intepaturi in gat
- 2infectie gat
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 4dupa primul pahar ma rosesc la fata si am senzatia ca ma sufoc
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 15Respiratie grea
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 4Nu pot sa respir adanc
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie Respiratie dificila gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: