probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!

64 comentarii 1 2 3
0
20-06-2012, ora 06:10
spireb
Nu este medic/terapeut
spireb
D-nul Dr. Flueraru, Sotia mea urmeaza un tratament cu atibiotice si la un anumit stadiu de tratament a aparut o flegma in gat (incolora si foarte cleioasa), care pe parcurs a devenit tot mai abundenta. Acuma abia mai poate inghiti. Ca sa manance trebuie sa elimine flegma si apoi abia poate sa inghita cate ceva. Ce recomandati?
Multumesc
0
20-06-2012, ora 12:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un examen.. tranzit baritat esofagian si consult la Gastrologie
0
13-08-2012, ora 13:53
SIMONA CRISTINA
Nu este medic/terapeut
SIMONA CRISTINA
Buna ziua, in urma cu 2 luni m-a durut gatul foarte tare si abia puteam inghiti;am luat ceva pastile de supt printre care si tantum iar dupa 3-4 zile durerea a mai trecut dar am ramas cu o zenzatie de ceva in gat...sa zic nod habar nu am ce ar fi dar simt acsasta chestie doar cand inghit saliva...cand beau apa sau mananc nu ma deranjeaza..mentionez ca sunt fumatoare iar uneori cand ma uit in gat observ secretii de culoare alba pe care le tusesc si le elimin dar senzatie tot ramane..ca as avea ceva in gat.acum daca sunt relaxata si ma gandesc ca nu am nimic parca chiar nu am iar cand incep sa ma panichez parca devine din ce in ce mai deranjanta.nu stiu ce ar putea fi..plus ca dupa moartea tatalui meu ma gandesc tot timpul la ce e mai rau si simt ca-mi creste pulsul, bataile inimii se accelereaza si frica de mers la doctor si de ce-ar putea sa fie e foarte mare.Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Am uitat sa va spun ca limba este cam alba pe partea din spre gat sa fie oare si candida?
Multumesc.
0
14-08-2012, ora 08:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
exista sute de postari pe acest subiect aici.
1 poate fi de la refluxul gastric si iritatia faringelui
2 de la sistemul nervos cu spasme musculare de l;a stres
3 lipsa de Mg. Ca Vit E, vit A
Adaugă un comentariu / răspuns
64 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  • Ce să faci când simți că nu ai suficient aer (probleme de respirație)
  • Dificultăţi la respirat? Cum îţi dai seama dacă respiri bine sau nu
  •