Probleme cu gatul
Buna ziua! Eu sunt protopsalt (cantaret bisericesc de rang superior) si de vreo 3 ani am probleme cu gatul. Problemele nu sunt mari, am multa mucoasa in gat si de multe ori desi imi dreg vocea, nu scap de ele si nu pot canta bine din cauza asta. Am incercat de-a lungul timpului mai multe pastile, dintre care si Bromhexin cu Aerius.. nu m-a ajutat pana acum nimic. Va rog sa ma ajutati, deoarece m-am saturat sa imi fie afectata vocea mereu.
3 comentarii
problemele de acest gen sunt legate de tractul digestiv
gasiti aici pe forum multe recomandari despre regimul alimentar corect si tratamentul local pentru gat cu inhalatii, gargara, aromoterpie.
daca doresti sa poti canta.. trebuie sa renunti pentru toata viata la Bauturi acidulate, fructe citrice, muraturi, otet.s.a
gasiti aici pe forum multe recomandari despre regimul alimentar corect si tratamentul local pentru gat cu inhalatii, gargara, aromoterpie.
daca doresti sa poti canta.. trebuie sa renunti pentru toata viata la Bauturi acidulate, fructe citrice, muraturi, otet.s.a
buna ziua, intervin si eu cu o problema dc pot primi un raspuns.ma chinuie o sputa foarte greau de eliminat...eu asa o simt ca o sputa dar ma gandesc ca ar putea fi si alceva ce nu mi permite sa inghit normal dar nici sa respir normal..am o respiratie greoaie...de multe ori am senzatia ca atunci cand beau apa, ca trebuie sa si faca loc...iar in spatele omuletului simt ca si cum ar fi un os care are o preminenta putin iesit inafara.si cerul gurii usor umflat...sa va spun si cate ceva de locul meu de munca..trebuie sa vorbesc foarte mult...si sa stau numai pe scaun, sunt fumotoare si sunt ingrijorata de cazurile atat de dese in aparitia cancerlui...ar putea fi acestea simptome care sa anunte ceva rau???
este nevoie de consult la ORL. gastrologie si pneumoftizio.. ca sa afli la ce nivel este problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45durere in gat, partea stanga
- 8tuse si secretii
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 7problema cu gatul
- 8probleme gat
- 45Am facut o angina aftoasa
- 5Infectie gat de cateva saptamani
- 3ce se intampla in interiorul gatului meu?
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 33jena in gat
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 26Simt o jena in gat pe partea dreapta sub forma de usturimi, arsuri
- 2gatul
- 2Gat inflamat in exterior partea stanga - dureros
- 2arsura in gat - simt ca nu mai pot
- 3Umflatura gat
- 2Buna ziua ma numesc gabriel am 28 de ani si am o problema cu gatul..
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
- 2Disconfort groaznic in gât, mucus, flegmă ce nu se duce
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: