Probleme cu gatul

Buna ziua! Eu sunt protopsalt (cantaret bisericesc de rang superior) si de vreo 3 ani am probleme cu gatul. Problemele nu sunt mari, am multa mucoasa in gat si de multe ori desi imi dreg vocea, nu scap de ele si nu pot canta bine din cauza asta. Am incercat de-a lungul timpului mai multe pastile, dintre care si Bromhexin cu Aerius.. nu m-a ajutat pana acum nimic. Va rog sa ma ajutati, deoarece m-am saturat sa imi fie afectata vocea mereu.
3 comentarii

problemele de acest gen sunt legate de tractul digestiv
gasiti aici pe forum multe recomandari despre regimul alimentar corect si tratamentul local pentru gat cu inhalatii, gargara, aromoterpie.
daca doresti sa poti canta.. trebuie sa renunti pentru toata viata la Bauturi acidulate, fructe citrice, muraturi, otet.s.a
gasiti aici pe forum multe recomandari despre regimul alimentar corect si tratamentul local pentru gat cu inhalatii, gargara, aromoterpie.
daca doresti sa poti canta.. trebuie sa renunti pentru toata viata la Bauturi acidulate, fructe citrice, muraturi, otet.s.a

buna ziua, intervin si eu cu o problema dc pot primi un raspuns.ma chinuie o sputa foarte greau de eliminat...eu asa o simt ca o sputa dar ma gandesc ca ar putea fi si alceva ce nu mi permite sa inghit normal dar nici sa respir normal..am o respiratie greoaie...de multe ori am senzatia ca atunci cand beau apa, ca trebuie sa si faca loc...iar in spatele omuletului simt ca si cum ar fi un os care are o preminenta putin iesit inafara.si cerul gurii usor umflat...sa va spun si cate ceva de locul meu de munca..trebuie sa vorbesc foarte mult...si sa stau numai pe scaun, sunt fumotoare si sunt ingrijorata de cazurile atat de dese in aparitia cancerlui...ar putea fi acestea simptome care sa anunte ceva rau???

este nevoie de consult la ORL. gastrologie si pneumoftizio.. ca sa afli la ce nivel este problema

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere in git si torace
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 21arsuri pe gat
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 50senzatie de corp strain in gat
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 5Problema grava cu gatul
- 12hpv 16 cancer in gat
- 1Am gatul inflamat!!
- 3de 7 luni am o flegma in gat de care nu mai scap si am luat de toate
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 4Puncte albe in gat
- 7am ceva în gat
- 1Gura uscata, senzatie iritare a gatului
- 1Probleme ale gatului
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: