Problema survenita brusc - colon iritabil?
![nicu1984](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am vreo 2 luni de cand m-am dat peste cap cu partea intestinala.
Orice mananc ma apuca imediat borborismele in abdomenul inferior. Tin cateva minute si apoi trec.
Am scaun doar dimineata moale! Nu apos, dar moale!
Am fost la 3 medici gastro care mi-au facut ecografii si toti mi-au zis ca poate fi de la stress. Diagnostic - intestin iritabil. Toti mi-au spus ca nu este nevoie de colonoscopie.
Iau in prezent zir-fos. Am luat 8 zile, mai am inca 4 dar nu vad vreo imbunatatire.
Nu prezint hemoragii oculte sau paraziti intestinali. Nici candida, nici clostridium difficile. Am facut nenumarate teste.
Oare ce pot avea? Sa fie chiar intestin iritabil?
Barbat, 30 ani, fara probleme intestinale in copilarie, sau printre membrii familiei.
Multumesc frumos.
Orice mananc ma apuca imediat borborismele in abdomenul inferior. Tin cateva minute si apoi trec.
Am scaun doar dimineata moale! Nu apos, dar moale!
Am fost la 3 medici gastro care mi-au facut ecografii si toti mi-au zis ca poate fi de la stress. Diagnostic - intestin iritabil. Toti mi-au spus ca nu este nevoie de colonoscopie.
Iau in prezent zir-fos. Am luat 8 zile, mai am inca 4 dar nu vad vreo imbunatatire.
Nu prezint hemoragii oculte sau paraziti intestinali. Nici candida, nici clostridium difficile. Am facut nenumarate teste.
Oare ce pot avea? Sa fie chiar intestin iritabil?
Barbat, 30 ani, fara probleme intestinale in copilarie, sau printre membrii familiei.
Multumesc frumos.
1 comentarii
![lachriss](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Inainte de Zirfos era bine daca vi s-ar fi prescris tratament cu Normix 200 mg - 2 cp x 3 ori/zi, 7 zile. Diagnosticul de intestin iritabil presupune prezenta durerii/discomfortului abdominal + modificari ale tranzitului intestinal. Incercati sa serviti mese mai reduse cantitativ si mai numeroase, la ore fixe si sa nu va grabiti la masa.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cancer de colon: cauze, prevenire
- 3Colon Cleanser functioneaza? Vreau sa il cumpar. Rog raspuns
- 18colon
- 39Ce sanse de supravietuire exista fara chimioterapie?
- 4medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat
- 44Cancer la colon si citostatice
- 3mă simt balonat mereu, scaunul iese foarte greu şi puţin sub forme de bile
- 12sa fie cancer la colon?
- 148sperante pt metastazele hepatice ale cancerului de colon
- 1operatie colon
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 100neoplasm de colon
- 17cancer de colon operatie?
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 4ganglioni, mancarime, panica
- 32al doilea cancer de colon