problema penis sau ceva normal?
![bizzle](/arata_img.php?img=cont_156477.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
salut.
am si eu o 'problema'. am 17 ani, aproape 18 si vreau sa imi incep viata sexuala dar am o nelamurire. nu imi pot scoate capul penisului afara. din cate imi dau seama penisul e mai mare decat ata si e cam imposibil sa il scot.
astept raspunsuri, sugestii. thanks
am si eu o 'problema'. am 17 ani, aproape 18 si vreau sa imi incep viata sexuala dar am o nelamurire. nu imi pot scoate capul penisului afara. din cate imi dau seama penisul e mai mare decat ata si e cam imposibil sa il scot.
astept raspunsuri, sugestii. thanks
2 comentarii
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
SUNT 2 VARIANTE
1-- in timp ce faci baie dupa ce ai stat in apa calda sa decalotezi cate putin pana ce decalotezi de tot
2-- sa mergi la doctor pt a face asta
3-- sa faci sex
ALEGEREA ITI APARTINE
1-- in timp ce faci baie dupa ce ai stat in apa calda sa decalotezi cate putin pana ce decalotezi de tot
2-- sa mergi la doctor pt a face asta
3-- sa faci sex
ALEGEREA ITI APARTINE
0
25-04-2014, ora 01:39
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
![Dr. Klara Bancila](/arata_img.php?img=cont_157698.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
puteti incerca sa decalotati preputul de pe glandul penisului, insa daca pina la aceasta virsta nu s-a facut, e probabil sa ramineti cu niste leziuni superficiale pe gland daca fortati. Va puteti adresa unui medic chirurg plastician sau urolog pentru tratament.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 7boala ciudata de penis
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 8iritatii pe penis
- 7penis inclinat in partea stanga
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 3secreti ale penisului
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 14Penisul si altele
- 3probleme penis
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 0Exfolierea pielii de pe penis
- 10tratament va rog mult
- 1Preputul.
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: