Bubite rosii pe capul penisului.
![anonymous1234521421](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salutare, sunt un băiat de 19 ani și acum 2 zile am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea, iar următoarea zi, seara, am observat o pata roșie cu niște bubițe mici, tot roșii, pe capul penisului și pe vârful pielitei. Tin sa precizez faptul ca prietena mea nu a mai avut contact sexual cu alți bărbați, eu fiind primul, la fel se aplica și la mine, ea fiind prima. De asemenea ea avea o erupție de herpes la gura, dar nu am avut contact in niciun fel cu gura ei, nici sex oral, nici sărut. De asemenea, greșeala pe care am făcut-o a fost sa nu ma spăl la zona genitala după actul sexual. Se poate ca erupția de herpes de la gura sa se fi transmis pe cale sexuala sau este o simpla iritație datorata nespalarii la zona genitala după actul sexual ?
Va mulțumesc anticipat
Va mulțumesc anticipat
1 comentarii
![Dr. Albu Laura](/arata_img.php?img=cont_167429.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Herpesul genital de obicei doare. Daca eruptia este dureroasa mergeti cat mai repede la un consult dermatologic, pentru ca tratamentul are cel mai bun efect daca se incepe in primele 2 zile de la debut. Daca mai degraba mananca este posibil sa fie o micoza. Folositi cateva zile (3-5) o crema cu clotrimazol de 2x/zi. Daca nu trece mergeti la un consult dermatologic.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite rosii in varful penisului
- 2ajutorrrr!! bubite rosii pe capul.. penisului
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 2de 3 ani am pe capul penisului si in partea de jos niste mici bubite
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 3bubite rosii pe penis
- 3intrebare
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 0Bubite Rosii
- 0Pete roșii pe penis și tumefactie
- 0Mancarime
- 1puncte rosii si supuratie albicioasa pe penis
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 0Bubițe pe penis
- 0Bubite rosi pe capul penisului, va rog ajutatima, sunt speriat