Problema in domeniul sexului

1) I-a venit stopul, a tinut-o normal 6-7 zile cu scurgeri abundente pentru ea e ceva normal pentru ca are ciclu neregulat, a facut 2 teste, unul la 4 zile negativ si unul dupa 1 saptamana - negativ! este virgina...inainte de stop ne-am jucat si ea acum crede ca a ramas, se poate? I-am zis ca poate ar avea dereglari hormonale, o cam dor sanii, adica doar unul mai tare si intr-o zi a mers des la baie, ameteli si greturi nu are DELOC si o mai doare spatele! e cam logic ca nu e insarcinata fiind dat ca i-a venit stopul si a tinut-o normal si acele 2 teste.dar totusi va intreb...
2) A 2-a intrebare daca se poate, eu mi-am dat drumul pe un servetel umed, iar mana mea nu a avut contact cu sperma, poate daca patrundea sperma prin servetel, iar apoi am luat un altul si m-am sters, apoi fiind uscat pe mana dupa 1, 2 minute am masturbat-o pe clitorist si doar am atins-o pe vagin...adica pe aproape cred ca eram pe 'aripioare' ( labii), credeti ca ar fi putut ceva?
2) A 2-a intrebare daca se poate, eu mi-am dat drumul pe un servetel umed, iar mana mea nu a avut contact cu sperma, poate daca patrundea sperma prin servetel, iar apoi am luat un altul si m-am sters, apoi fiind uscat pe mana dupa 1, 2 minute am masturbat-o pe clitorist si doar am atins-o pe vagin...adica pe aproape cred ca eram pe 'aripioare' ( labii), credeti ca ar fi putut ceva?
2 comentarii

Poate ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual, nu in urma jocurilor, masturbarii, etc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.