Problema de natura neurologica ?

03-08-2009
tungus2006
Nu este medic/terapeut
tungus2006
Buna ziua,

Sotul meu a suferit o fractura maleola tibiana stinga cu deplasare deschisa tip A si pentru ca in zona respectiva
pielea s-a necrozat a mai stat 2 luni ( pe linga 2 saptaminila ortopedie) la chirurgie platica unde a suferit mai multe
operatii de transplant de piele.Dupa 2 1/2 luni, cind a fost externat putea sa mearga cite o ora pe jos si sa calce in picior fara sa-l doara dar acum,.dupa 6 luni, il doare f. rau piciorul.A facut radiografii la 6 luni dupa accident si medicul ortoped spune ca sint in regula.Vreau sa mai mentionez ca la acest picior a avut si o pareza usoara acum un an si circulatia nu este prea buna fapt care, spun chirurgii platicieni, ar fi dus la necroza pielii si la transplanturi partiale de piele.Intrebarea este, daca este normala durerea de acum, in coditiile spuse mai sus si cam cit poate
dura recuperarea in acest caz (sotul meu are 57 ani)? De citeva zile ia aulin si pentoxi retard dar tot il doare piciorul.Medicul ortoped ne-a spus ca problema e de natura neurologica, dvs ce parare aveti?
Multumesc pentru raspuns!
2 comentarii
0
05-08-2009, ora 11:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
V-as recomanda sa consultati de urgenta un medic homeopat.
Cazul sotului dvoastra nu poate fi tratat de medicina clasica deloc sau f. inefectiv, caci aceasta nu cunoaste inca cauza si nici tratamentul adecvat.
Cand nu mai stiu ce sa faca doctorii dau din pacate vina pe pacient sau pe nervi, nu sunteti singurul caz in care se face asa ceva.
Toate problemele cu vindecarea pielii dupa operatie, necroza cat si cauza parezei suferite isi au originea intr-o toxina care se afla in sange si care poate anulata cu un anumit remediul homeopat.
Duererile pot fi si urmarea operatiei, dar au de aface des si cu aceasta toxina din sange si care creeaza probleme la astfel de operatii, infarcte, pareze, etc.
Un medic homeopat va sti deja in 5 minute cum poate fi VINDECAT sotul Dvoastra, asa cum mi-am dat si eu seama numai din putinele lucruri pe care le-ati spus.
Este timpul sa schimbati macazul daca vedeti ca medicina clasica nu va poate ajuta.
Nu trebuie neaparat sa intelegeti cum functionaeza homeoapatia, ci trebuie doar sa o incercati.
O recomandare mai buna nu exista in cazul Dvoastra iar eu nu pot sa va dau una proasta.
Postati aici rezultatele tratementului homoepat daca il faceti.
0
05-08-2009, ora 12:38
tungus2006
Nu este medic/terapeut
tungus2006
Multumesc pentru sfaturi si mai ales pentru sinceritate, o sa incercam si aceasta varianta la care nu ne-am gindit.
Multumesc foarte mult !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul