problema cu partenera!
stiti ma tem ca partenera in trecut m-ar fi inselat si ma tem ca si acum sa nu o faca? cum as putea sa aflu asta ? poate prin careva controale la ginecolog sau alt ceva?
1 comentarii
Nu ai cum sa aflii printr-un control ginecologic daca te insala partenera.
Problema este ca, daca nu ai o relatie bazata pe incredere, poate ar trebui sa te gandesti mai serios la ce este de facut.
Poate esti tu prea posesiv si in cazul acesta trebuie sa te mai ponderezi, sau poate chiar te insala.
Ai avut o dovada pana acum? Ti-a spus cineva ceva cum ca nu ar fi o persona serioasa?
Mi se pare ca mergi cam departe cu gandul de a o controla in felul acesta.
Poate nu este relatia potrivita pentru tine, de te stresezi asa mult.
Nu este bine pentru psihicul tau sa stai cu cineva in care nu poti avea incredere, chiar daca fata nu te-ar insela.
Acum doar te intrebi, dar mai tarziu - ce o sa faci?
Vorbeste si tu cu familia ta, vezi ce parere au prietenii tai despre ea, dar daca totusi nu poti scapa de aceasta banuiala, nu cred ca vei rezista mult timp in aceasta relatie si nici nu cred ca este indicat.
Gandeste-te bine daca merita sa te consumi traind intr-o astfel de nesiguranta.
Uneori se intampla sa intalnesti oameni care, pur si simplu, nu-ti inspira incredere.
Poate ca ei nici nu fac nimic - saracii, dar asta e! Probabil ca exista o incompatibilitate pe undeva.
Mie personal nu imi place sa stau in preajma unui om in care nu pot avea incredere si sa tot il banui de cate ceva.
Ori am incredere, ori - mai bine lipsa.
Viata te obliga, uneori, sa devii mai radical, daca tii la linistea ta sufleteasca.
Altfel, cine stie la ce fapte se poate ajunge - din gelozie!
Problema este ca, daca nu ai o relatie bazata pe incredere, poate ar trebui sa te gandesti mai serios la ce este de facut.
Poate esti tu prea posesiv si in cazul acesta trebuie sa te mai ponderezi, sau poate chiar te insala.
Ai avut o dovada pana acum? Ti-a spus cineva ceva cum ca nu ar fi o persona serioasa?
Mi se pare ca mergi cam departe cu gandul de a o controla in felul acesta.
Poate nu este relatia potrivita pentru tine, de te stresezi asa mult.
Nu este bine pentru psihicul tau sa stai cu cineva in care nu poti avea incredere, chiar daca fata nu te-ar insela.
Acum doar te intrebi, dar mai tarziu - ce o sa faci?
Vorbeste si tu cu familia ta, vezi ce parere au prietenii tai despre ea, dar daca totusi nu poti scapa de aceasta banuiala, nu cred ca vei rezista mult timp in aceasta relatie si nici nu cred ca este indicat.
Gandeste-te bine daca merita sa te consumi traind intr-o astfel de nesiguranta.
Uneori se intampla sa intalnesti oameni care, pur si simplu, nu-ti inspira incredere.
Poate ca ei nici nu fac nimic - saracii, dar asta e! Probabil ca exista o incompatibilitate pe undeva.
Mie personal nu imi place sa stau in preajma unui om in care nu pot avea incredere si sa tot il banui de cate ceva.
Ori am incredere, ori - mai bine lipsa.
Viata te obliga, uneori, sa devii mai radical, daca tii la linistea ta sufleteasca.
Altfel, cine stie la ce fapte se poate ajunge - din gelozie!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.