Contractura musculara! URGENT!
Buna ziua,
Sora mea in varsta de 19 ani a fost diagnosticata acum doua zile cu o contractura musculara in partea stanga a abdomenului. Ma ingrijoreaza faptul ca vomeaza des, nu poate sta in nicun fel, nu poate dormi si se pare ca nu raspunde la medicamente. Febra nu a facut, parintii mei au crezut ca ar putea fi apendicita, dar durerea ei este in stanga. I-au administrat calmante, algocalmin, medicamente pentru a stopa voma si chiar supozitoare insa toate acestea nu reusesc sa o calmeze decat pentru putin timp, cateva ore.
Va rog trasmiteti-mi cateva sugestii pentru a-i ameliora macar putin starea.
Va multumesc!
Sora mea in varsta de 19 ani a fost diagnosticata acum doua zile cu o contractura musculara in partea stanga a abdomenului. Ma ingrijoreaza faptul ca vomeaza des, nu poate sta in nicun fel, nu poate dormi si se pare ca nu raspunde la medicamente. Febra nu a facut, parintii mei au crezut ca ar putea fi apendicita, dar durerea ei este in stanga. I-au administrat calmante, algocalmin, medicamente pentru a stopa voma si chiar supozitoare insa toate acestea nu reusesc sa o calmeze decat pentru putin timp, cateva ore.
Va rog trasmiteti-mi cateva sugestii pentru a-i ameliora macar putin starea.
Va multumesc!
4 comentarii
Incearca masaj usor cu ulei de arnica..
De la ce a facut contractura asta, de la sport cumva? :blink: Si de ce vomeaza? Sunt cam ciudate reactiile pentru o banala contractura musculara :(
(nu sunt medic)
De la ce a facut contractura asta, de la sport cumva? :blink: Si de ce vomeaza? Sunt cam ciudate reactiile pentru o banala contractura musculara :(
(nu sunt medic)
Asa se presupune, ca de la sport, dar si mie mi se par ciudate simptomele, ea poarta corset de un an, si doarme cu el. e pentru a ii indrepta coloana. sa fie el cauza?
Mai bine sa o vada si alt medic...Mai ales daca vomeaza. E bine sa cereti a doua parere
Contracturile apar de obicei la spate, la ceafa..si nu sunt insotite de stari de voma
Contracturile apar de obicei la spate, la ceafa..si nu sunt insotite de stari de voma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi la inima, dureri gambe (in special noaptea)
- 13Contracturi musculare involuntare
- 10contractii musculare involuntare
- 10Tendon rotulian zdrobit
- 4Contractii musculare involuntare
- 7Contractii musculare la nivelul gambei
- 4Contractii musculare
- 7muschi incordati involuntar
- 1Contractura musculara
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 3Contractura musculara langa omoplat stang
- 0Problema cu muschii
- 0Contracturi musculare