Problema crestere unghie
Buna ziua,
In urma cu aproape 2 luni, in urma unei lovituri puternice, degetul 1 de la mana, mi-a fost strivit, fara afectarea tendonului si fara fractura, doar pielea mi-a fost afectata. Am ajuns la spital, am fost cusut, iar cu trecerea timpului, rana s-a vindecat destul de bine. Pe tot parcursul de recuperare, unghia a crescut, pana cand a inceput sa se decoleze, este decolata pe aproape toata suprafata, mai putin pe varful unghiei. Este desprinsa de la baza pana pana aproape de varf, iar pe dedesubt nu se vede nici o alta unghie noua, doar patul unghial, atat. Intrebarea mea este urmatoarea: Va mai creste o alta unghie, in ciuda faptului ca dupa 2 luni nu este crescuta alta noua? Sunt cazuri cand unghia nu mai creste deloc?
In urma cu aproape 2 luni, in urma unei lovituri puternice, degetul 1 de la mana, mi-a fost strivit, fara afectarea tendonului si fara fractura, doar pielea mi-a fost afectata. Am ajuns la spital, am fost cusut, iar cu trecerea timpului, rana s-a vindecat destul de bine. Pe tot parcursul de recuperare, unghia a crescut, pana cand a inceput sa se decoleze, este decolata pe aproape toata suprafata, mai putin pe varful unghiei. Este desprinsa de la baza pana pana aproape de varf, iar pe dedesubt nu se vede nici o alta unghie noua, doar patul unghial, atat. Intrebarea mea este urmatoarea: Va mai creste o alta unghie, in ciuda faptului ca dupa 2 luni nu este crescuta alta noua? Sunt cazuri cand unghia nu mai creste deloc?
1 comentarii
Buna ziua
Fiecare pacient este unic. Este posibil sa creasca unghia.
Zi buna!
Fiecare pacient este unic. Este posibil sa creasca unghia.
Zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1unghii cu probleme
- 7despre unghiile la picioare.. micoza?
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 3exfolierea unghiilor
- 3mi s-a rupt unghia in doua... imi cade de tot unghia?
- 0OPERATIE DE SCOATERE A UNGHIEI DE LA PICIOR!
- 12Infectie unghie de la piciorul stang
- 3problema unghia mare de la picior
- 3puroi la unghie!
- 0unghii ingrosate dureroase
- 3Granulom unghie
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2Problema unghii
- 1Culoarea albastruie a unghilor
- 1Unghii albastruii vinetii
- 2Infectie la unghie
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
- 1Un fel de micoza a unghiei piciorului