Probiotice eficiente
Pentru afectiuni severe legate de afectarea florei si mucoasei intestinale, cele mai OK sunt probioticele cu cat mai multe tulpini vii de 'bacterii prietenoase'. Din acestea am consumat cu rezultate deosebite pentru reechilibrarea florei intestinale (digestive) si refacerea mucoasei intestinale, serios afectate de antibiotice, alimentatie nepotrivita si, mai ales, o parazitoza intestinala tardiv descoperita (mi s-a spus c-ar fi vorba numai de giardia dar e foarte posibil sa fi fost si altceva...).
Pentru cei interesati de mai multe detalii, le pot conferi in urma postarii unei solicitari pe acest forum (subiect).
Pentru cei interesati de mai multe detalii, le pot conferi in urma postarii unei solicitari pe acest forum (subiect).
5 comentarii
Nu-mi este permisa prezentarea acestor produse, fiind interpretata ca reclama publicitara. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Trimite-mi si mie, te rog, pe privat, numele probiticelor. Sunt curioasa daca sunt noi, sau deja folosite.
Merci.
Merci.
Cu mare placere dar spune-mi si mie, te rog, ce presupune a trimite pe privat un mesaj?!...Nu sunt in tema cu ceea ce trebuie facut...
Merci!
Apasa unde scrie numele meu, Teodora M si se deschide un dreptunghi unde scrie deasupra "scrie mesaj catre". Dupa ce scrii, apesi pe trimite mesaj. Atat.
Apasa unde scrie numele meu, Teodora M si se deschide un dreptunghi unde scrie deasupra "scrie mesaj catre". Dupa ce scrii, apesi pe trimite mesaj. Atat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Se pot folosi concomitent doua probiotice?
- 0Linex : Cat timp se ia ?
- 2Probiotice
- 1Administrare probiotice in sarcina
- 3Rolul Probioticelor in Negativizarea HPV 18 si ameliorare CIN2
- 2A luat cineva Astarte? Este bun?
- 1Probiotice
Mai multe informații despre: probioticele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: