A luat cineva Astarte? Este bun?

25-01-2021
lilylily
Nu este medic/terapeut
lilylily
Recent am aflat despre aceast probiotic special destinat femeilor ce are acțiune strict asupra florei vaginale. Am avut infecție urinară, am luat antibiotic, iar acum aș vrea să iau Astarte pentru refacerea florei vaginale. Știe cineva daca este bun și dacă are reacții adverse?
2 comentarii
0
19-12-2021, ora 22:23
darthmaaz
Nu este medic/terapeut
darthmaaz
Bună! Eu am început recent să iau Astarte împreună cu ovule Meclon, la recomandarea ginecologului. In ceea ce privește reacțiile adversar, au început să imi apara coșurile pe fata. Micute, intradevar dar am din ce in ce mai multe in fiecare zi. Nu stiu sigur daca este reactie adversa la Astarte /meclon/amândouă combinate. Dar poate este o posibila reacție adversa
0
09-03-2022, ora 10:09
marghitas
Nu este medic/terapeut
marghitas
Este foarte foarte bun. Va recomand acest probiotic pentru refacerea florei vaginale. Eu am facut ani de zile tratamente locale pentru refacerea florei si nu m-a ajutat niciunul. Infectiile recidivau imediat dupa tratament. Pana am descoperit Astarte. Cu el am reusit sa scap de problemele mele cu care m-am confruntat foarte multi ani. Recomand cu foarte multa incredere. La mine nu a avut nicio reactie adversa. Este un probiotic, nu ar trebui sa aiba reactii adverse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probioticele, benefice pentru memorie și stres
  • Iaurturile din comerț conțin suficiente „bacterii benefice” pentru a avea efecte asupra sănătății?
  • Probioticele NU cresc imunitatea la sugari și copii mici
  • Este eficientă administrarea probioticelor pentru a preveni apariția eczemei sau a astmului?
  • Probioticele și sistemul imunitar
  • Persoanele sănătoase pot lua suplimente cu probiotice?
  • Prebiotice versus probiotice - care este diferența?
  •