Primele analize ale nou-nascutului
Buna ziua!
Am nascut acum trei luni pe cale naturala. La inceputul sarcinii am depistat la analizele de sange prezenta Chlamydia tr. (in analiza de secretie col nu a iesit). Am tratat-o ulterior cu Sumamed.nu s-a rezolvat. La nastere am anuntat atat Chlamydia cat si streptococul B (pozitiv la 36 saptamani). Mi s-a introdus ceva intravenos in timpul travaliului. Intrebarea mea este: este posibil ca fiica mea sa fi luat Chlamydia (stereptococul nu a iesit) si cat de periculoasa este pentru ea. Nu stiu la ce varsta pot face primele analize copilului...si nici cum sa procedez.
Multumesc!
Am nascut acum trei luni pe cale naturala. La inceputul sarcinii am depistat la analizele de sange prezenta Chlamydia tr. (in analiza de secretie col nu a iesit). Am tratat-o ulterior cu Sumamed.nu s-a rezolvat. La nastere am anuntat atat Chlamydia cat si streptococul B (pozitiv la 36 saptamani). Mi s-a introdus ceva intravenos in timpul travaliului. Intrebarea mea este: este posibil ca fiica mea sa fi luat Chlamydia (stereptococul nu a iesit) si cat de periculoasa este pentru ea. Nu stiu la ce varsta pot face primele analize copilului...si nici cum sa procedez.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tratament chlamydia - fara niciun rezultat
- 5Intrepretare analize bebelus 6 luni, va org ajutor!
- 2valori analize bebelus
- 2urgent - interpretare analize sugar
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 7transmiterea bolilor sexuale!
- 5acum 3 luni mi s-a descoperit o infectie cu chlamyda
- 4analize la bebe (10 luni)
- 3leucocite scazute, bebe 9 luni
- 0interpretare analize
- 2Testele panel se pot face gratiut si daca da unde?
- 0rezultate analize clamydia trachomatis
- 2Chlamydia ajutor va rog!
- 0Anizocitoza moderata Hipocromie discreta Limfocitoza 1% limfoplasmocite
- 4Analize chlamydia rog interpretare
- 0Rezultate analize - chlamydia trachomatis IgA
- 0Interpretare analize bebelus 8 luni
Mai multe informații despre: Infectia cu Chlamydia trachomatis Infectiile la nou-nascut analizele la bebelusi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: