Chlamydia trachomatis rezistenta la tratament | Forumul Medical ROmedic

Chlamydia trachomatis rezistenta la tratament

31-01-2022
Invizibil22
Nu este medic/terapeut
Invizibil22
Salutare! Sunt infectat de 3 ani cu chlamydia trachomatis...am fost la vreo 15 medici pana in prezent pentru tratamment...
Urologi... dermatologie... infectiologie... am fost la profesor de boli infectioase si la profesor de boli venerice la Cluj... in domeniu privat... tratamente scrise dupa ureche, ineficiente.
Am luat asa azitromicina 5 zile 1000 mg / zi in continuare cu doxiciclina 20 zile 100 mg/zi
Ciprofoxacina 1000 mg zi timp de 14 zile...
Taivanic 500 + 500 timp de 10 zile... am incercat acest tratament de vreo 4 ori...
Am luat cefixim 400 mg timp de 10 zile...
Am luat claritromicina 500 + 500 20 zile fara rezultat decat usoara ameliorare...
Am incercat nenumarate tratamente fara rezultat, doar la azitromicina si claritromicina ameliorare usoara...
Cum sa nu scap de asa ceva.. dupa ce am fost la cei mai renumiti medici.. din Cluj ?
La toate tratamentele am respectat indicatiile medicului... cu strictete dar tot degeaba.
Cunoaste cineva vreun tratament eficient cu care as putea scapa de acesta bacterie ? M-as bucura sa gasesc un tratament eficient.
Astept raspunsurile voastre..
6 comentarii
0
31-01-2022, ora 11:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate v-ati reinfectat. Partenera a facut tratamentul?
0
31-01-2022, ora 20:45
Invizibil22
Nu este medic/terapeut
Invizibil22
Salut! Nu m-am reinfectat. nu am mai avut contact sexual cu nimeni de cand m-am infectat.
Chestia este ca, orice tratament am luat pana in prezent nu m-am vindecat.
0
01-02-2022, ora 17:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Antibioticele nu prea au efect cand mananci iaurt/lactate in aceeasi zi. Incercati inca o data Azitromicina fara sa mai mancati lactate. Nu uitati sa luati probioticele. Azitromicina are efect bun pe Chlamydia.
0
01-02-2022, ora 20:25
Invizibil22
Nu este medic/terapeut
Invizibil22
Multumesc de sfaturi... dar stiam chestia asta cu lactatele... am respectat recomandarea medicului.
0
04-04-2022, ora 11:56
Invizibil22
Nu este medic/terapeut
Invizibil22
Nimeni frate chiar nimeni sa scrie..care a scapat de chestia asta pe-aici?!
0
08-11-2022, ora 15:44
Ioan ady
Nu este medic/terapeut
Ioan ady
Am de 3 ani și nu scap 0754751689
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot bacteriile chlamydia să se răspândească în organismul uman?
  • Nu scap de Chlamydia - ce să fac? (infecÈ›ia rezistentă sau reapărută după tratament)
  • Screeningul pentru Chlamydia - ce trebuie să È™tii
  •