primavara si nervii

07-02-2009
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
primavara aceasta foarte timpurie ne afecteaza nervii mai ales celor care ii au deja bolnavi.
ideea este sa nu intram in panica si sa incercam sa asteptam ca organismul sa se adapteze.
sanatate tuturor si sa ne bucuram de vremea de afara!
4 comentarii
0
10-02-2009, ora 20:50
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Asa este anastasia:)

Eu apreciez de multa vreme raspunsurile tale foarte la obiect si foarte intelepte si m-am tot intrebat de ce nu-ti faci si tu un grup de suport pentru cei cu boli asemenatoare. I-ai putea ajuta enorm pe cei care sunt la inceputul bolii sau pe cei care renunta la medicatie din varii motive si in plus te-ar tine ocupata. Imi permit sa-ti sugerez acest lucru pentru ca repet, ii admir postarile:)
Numai bine,
Prozac
0
11-02-2009, ora 08:48
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Multumesc, Prozac.
Stii si tu ca in aceste boli ai perioade mai bune si altele mai proaste, nu pot fi consecventa.
dar incerc si eu sa ajut cum pot.
Multa sanatate!
0
11-02-2009, ora 09:07
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Intr-adevar, asa este. Ajuti foarte multi cu sfaturile tale. Si pe mine m-ai ajutat. Tine-o tot asa. Sanatate multa iti doresc!
0
11-02-2009, ora 16:04
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Multumesc din suflet, sa va ajute Dumnezeu pe toti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul