Pret operatie sinuzita
Bună ziua tuturor,
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 180sinuzita
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 3sinuzita
- 2Sinuzita acuta maxilara cu cauza dentara
- 3sinuzita?
- 6Rinosinuzita - cu senzatia de sufocare
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 0deviatie de sept | secretii curg gat | sinuzita
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 2Sinuzita?
- 2Posibila sinuzita?
- 0detalii despre operatie de SINUZITA SFENOIDALA
- 1Sinuzita?
- 2Sinizita maxilara stanga, etmoidala stanga si sfetnoidala stanga.
- 3Tratament pentru Sinuzita
- 5Sinuzita acuta
- 3sinuzita pe font alergic
- 19Sinuzita cronica acutizata
Mai multe informații despre: Sinuzita operatia de sinuzita sfenoidala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: