Potențială problemă la angajare
Buna ziua. Situatia este urmatoarea. De 1 luna ma duc la un psiholog pentru terapie. Acum 1 saptamana am aflat ca ea lucreaza si la clinica la care va urma sa fac medicina muncii. Ce credeti ar exista vreo potentiala problema sa nu obtin apt. Eu sunt in dubii datorita faptului ca primesti apt pe baza la ce completezi pe fisele pe care ti le da sa le completezi.
5 comentarii
Da faci evaluare psihologica la medicina muncii. Sunt niste teste si un set de intrebari
Te întreb pentru ca la Majoritatea nu se dau teste psihologice. Din cati angajatori am avut, doar o multinationala mi a cerut.
În majoritatea cazurilor se trec testele psihologice, eu am dat testare psihologica în episod, si tot l am trecut.
Deontologic vorbind, psihologii nu au voie sa divulge ceea ce se discuta în cabinet, iar daca se va nimeri sa fie acea psiholoaga la testare, nu are voie sa te evalueze în funcție de ceea ce discuta în cabinet cu tine, ci de ceea ce faci tu la test.
Acum, nici eu, nici tu, nici nimeni nu poate prevedea exact care va fi comportamentul psihologiei în situația asta.
În majoritatea cazurilor se trec testele psihologice, eu am dat testare psihologica în episod, si tot l am trecut.
Deontologic vorbind, psihologii nu au voie sa divulge ceea ce se discuta în cabinet, iar daca se va nimeri sa fie acea psiholoaga la testare, nu are voie sa te evalueze în funcție de ceea ce discuta în cabinet cu tine, ci de ceea ce faci tu la test.
Acum, nici eu, nici tu, nici nimeni nu poate prevedea exact care va fi comportamentul psihologiei în situația asta.
Galapagos, daca ai vreo intrebare in testele alea care zice Daca ai fost internat la psihiatri evreodata sa nu o bifezi. Si altele care tin de boli psihice nu trebuie bifate. De regula aceste teste se fac in domenii de periculozitate a muncii, nu prea cred ca se fac astfel de teste complexe pt vanzator la supermarket. In constructii da, domeniul electric etc unde trebuie sa casti bine ochii la ce faci ca altfel poti pierde chiar viata.
Ok. Noted. Ideea e ca am mai dat evaluare psihologica si a fost ok. (Am mintit, am pus ce ar fi vrut psiholigu sa vad).si cand am fost la generalist, el ma intrebat daca sunt in evidenta si iam zis nu. Pentru ca chiar nu sunt in eveidenta la medicul de familie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prietena mea se teme sa nu apara dificultati la angajare pt ca a avut un dg destul de sever
- 3sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
- 39transaminaze crescute?
- 111VDRL - analizele pentru angajare
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 6Analize necesare angajare fast-food
- 3Tbc
- 6In ce constau analizele medicale pentru angajare?
- 2Analize medicale angajare
Mai multe informații despre: analizele medicale pentru angajare