Pot sa trozneasca incheieturile din cauza aerobicului si a fitness-ului?
Buna ziua,
In urma cu vreo 13-14 ani am avut un accident rutier, in urma caruia am suferit o entorsa la glezna piciorului drept si mi-au aparut intre timp troznituri la incheietura gleznei.
Mentionez ca am varsta de 34 de ani si recent am inceput sa urmez programe de aerobic, mai putin sau mai mult solicitante (pilates, zumba, stretching, taebo).
Mi s-a intamplat sa intarzai la orele de stretching si de taebo si in felul acesta sa fiu nevoita sa sar peste incalzire.
De vreo saptamana, au inceput sa-mi trozneasca incheturile de la gat, coloana, maini si picioare...si sa ma doara mainile.
Va rog frumos sa imi spuneti despre ce este vorba in cazul meu.
Totodata, as dori sa aflu ce analize se pot face fara radiatii pentru depistarea posibilelor afectiuni osoase, precum si daca analizele de sange pot depista artroza sau gonartroza.
Va multumesc
In urma cu vreo 13-14 ani am avut un accident rutier, in urma caruia am suferit o entorsa la glezna piciorului drept si mi-au aparut intre timp troznituri la incheietura gleznei.
Mentionez ca am varsta de 34 de ani si recent am inceput sa urmez programe de aerobic, mai putin sau mai mult solicitante (pilates, zumba, stretching, taebo).
Mi s-a intamplat sa intarzai la orele de stretching si de taebo si in felul acesta sa fiu nevoita sa sar peste incalzire.
De vreo saptamana, au inceput sa-mi trozneasca incheturile de la gat, coloana, maini si picioare...si sa ma doara mainile.
Va rog frumos sa imi spuneti despre ce este vorba in cazul meu.
Totodata, as dori sa aflu ce analize se pot face fara radiatii pentru depistarea posibilelor afectiuni osoase, precum si daca analizele de sange pot depista artroza sau gonartroza.
Va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Va confruntati, evident, cu o supra-solicitare mecanica a organismului, cauzata de efortul mult exagerat, iar organismul va trimite aceste semnale de alarma.
Solutia este evidenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va confruntati, evident, cu o supra-solicitare mecanica a organismului, cauzata de efortul mult exagerat, iar organismul va trimite aceste semnale de alarma.
Solutia este evidenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 196Trosnesc oasele ingrozitor
- 7ma tine ceva la genunchi, imi trosnesc
- 8pocnituri in cap
- 2Oase si articulatii care trosnesc
- 6Am nascut de 2 luni si de atunci nu ma simt bine
- 0Trosniri al oaselor
- 16Trosnesc toate oasele
- 11articulatii care trosnesc
- 1Genunchiul trosneste
- 1Dureri de umeri si coloana.
- 0Trosnire gat. Atac cerebral?
- 1Imi trosneste coloana
- 2Trosnirea oaselor la nou născut
- 3Artroza șold la tineri. Este normal sau o altă afecțiune?
- 0Trosnirea/pocnirea oaselor la sugar
- 2Oase care pocnesc/trosnesc umar stang
- 1Trosnire tendon biceps femural
- 2Imi troznesc majoritatea oaselor
Mai multe informații despre: trosnirea oaselor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: