Pot face vreo școală sau vreun curs?
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pot face vreo școală postliceală sau vreun curs de calificare daca am toc și schizofrenie?
Doctorul îmi va da apt?
Așa pentru a avea o ocupație și o diplomă de calificare, că de profesat e greu momentan, dar nu imposibil.Poate voi fi mai bine în viitor.
Deci am dreptul sa fac o școală sau curs?
Și dacă da, cum obțin apt de la doctor daca eu sufăr de toc și schizo și iau tratament?
Optez mai ales pentru un curs de calificare, căci școală postliceală durează mai mult și e mai grea, dar nu o exclud total.
Mă poate cineva lămuri?
Bolnavii psihologic pot face cursuri sau scoli daca iau tratament?
Mulțumesc anticipat.
Doctorul îmi va da apt?
Așa pentru a avea o ocupație și o diplomă de calificare, că de profesat e greu momentan, dar nu imposibil.Poate voi fi mai bine în viitor.
Deci am dreptul sa fac o școală sau curs?
Și dacă da, cum obțin apt de la doctor daca eu sufăr de toc și schizo și iau tratament?
Optez mai ales pentru un curs de calificare, căci școală postliceală durează mai mult și e mai grea, dar nu o exclud total.
Mă poate cineva lămuri?
Bolnavii psihologic pot face cursuri sau scoli daca iau tratament?
Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna. Pt unele cursuri de scurta durata (3, 6 zile), nu e nevoie de adeverinta de la medic. Insa, e foarte important sa te poti concentra. Si cred ca tu te referi la cursuri de calificare (coafor, zidar, cofetar, bucatar), nu de perfectionare, unde e nevoie de minim studii superioare si sunt pentru alt tip de profesii (formator, manager de proiect, etc), iar la acestea durata e asa scurta, de 3, 6 zile. Pt cele de calificare e nevoie de mai multe luni, sau chiar ani. Si cu siguranta e nevo8e de adeverinta de la medic. Cel mai simplu: intreaba-ti medicul de familie daca poti urma un astfel de curs si care anume ti-l doresti.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Discută cu medicul de familie, sau cu psihiatrul, pentru că te pot orienta spre o meserie pe care o poți practica, astfel încât dacă tot faci un curs, să te poți folosi de el
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
- 5Sevraj tratament psihiatric
- 1Stare avansata de uscăciune a gurii
- 1Mania persecuției
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
- 20Cum pot trece peste traumele din copilarie ?
- 0Neurofeedback ce părere aveti
- 4Ganduri negre legate de Dumnezeu si cum ajuta antipsihoticele
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?