pot avea un copil prin inseminare artificiala?
pot avea un copil prin inseminare artificiala, tinind cont ca mi s-a pus diag. de ectopie ovariana si tinind cont ca nu am avut niciodata ciclu fara tratament hormonal?unde sa ma adresez?
5 comentarii
Adresati-va la un centru de fertilizare in vitro(exista macar unul in fiecare mare centru universitar).La Bucuresti-Spital "Panait Sirbu", Prof.Dr.Bogdan Marinescu; la Timisoara-Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega, Prof. Dr.Ioan Munteanu, la Cluj-Centrul de Biologie a Reproducerii si Fertilizare in vitro"Prof.Dr.Ioan Vasile Surcel".Trebuie sa existe unul si in Iasi, dar eu nu reusesc sa aflu cum se numeste.poate cu aceasta informatie te ajuta colegii din Iasi
Buna ziua,
Am 31 de ani si imi doresc f mult un bebe.Problema noastra este ca sotul meu are oligospermie (cred ca m-am exprimat corect).Vestea a cazut ca un traznet pt ca amandoi ne dorim f mult un copil.
Valorile lui sunt "dezastruoase"asa cum s-a exprimat doctora: 2 mil/lm de spermatozoizi, viteza sau moblitate 10% si altele pe care nu le-am retinut.
Eu sunt sanatoasa, ovulatie normala, ovare si uter sanatos.
Intrebarea mea este daca avem sanse sa facem un bebe.
Specific ca sotul meu mai are un copil de 6 ani dintr-o casnicie anterioara. Este posibil?
Va multumesc pentru rabdare.
Am 31 de ani si imi doresc f mult un bebe.Problema noastra este ca sotul meu are oligospermie (cred ca m-am exprimat corect).Vestea a cazut ca un traznet pt ca amandoi ne dorim f mult un copil.
Valorile lui sunt "dezastruoase"asa cum s-a exprimat doctora: 2 mil/lm de spermatozoizi, viteza sau moblitate 10% si altele pe care nu le-am retinut.
Eu sunt sanatoasa, ovulatie normala, ovare si uter sanatos.
Intrebarea mea este daca avem sanse sa facem un bebe.
Specific ca sotul meu mai are un copil de 6 ani dintr-o casnicie anterioara. Este posibil?
Va multumesc pentru rabdare.
Buna ziua.Am 23 ani si imi doresc un copil dar sotul meu are oligospermie(2mil/ml).Eu sunt sanatoasa. Intrebarea mea este daca putem apela la inseminarea artificiala (am auzit ca la Giulesti e cel mai bine).Imi puteti recomanda un medic bun la care sa merg pentru ca am inteles ca cel mai important este modul de preparare a spermei.Va multumesc
Buna ziua!Imi poate spune si mie cineva cam cat costa o inseminare artificiala?Va rog foarte mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inseminare artificiala in Romania... unde?
- 26inseminare artificiala
- 7imi doresc sa adopt o papusica...
- 3insemantari artificiale si fertilizari in vitro - informatii, sfaturi
- 4Sa infiez un copil sau sa incerc o inseminare in-vitro?
- 4inseminare artificiala
- 3Vasectomia si vrem un copil
- 7Inseminare artificiala intrauterina
- 3relatii privind inseminarea artificiala
- 3fertilizare artificiala - pasi de urmat
- 1probleme grave fertilitate
- 1Inseminare
- 1Mai pot ajunge la inseminare artificiala? Interpretare spermograma
Mai multe informații despre: Inseminarea artificiala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: